... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Patkola1 napísal:To či je plné DPF nezistis tym že dymi. Cez dpf neorejde von nic.
003steven320d napísal:samozrejme skvelé DPF , problem vyriešeny
PeqpeK napísal:riesenie?
upir156 napísal:Veď ide o aktuálnu spotrebu, nie priemernú. Keby mal ten ekomer stupnicu po 50, tak by Ti ručička po zošliapnutí plynového pedálu na podlahu vystrelila tiež na maximum.
003steven320d napísal:DPF PRO-TEC aditivum do nafty... "najlacnejsie a najekonomickejsie riesenie" zatialale vazne uvazujem ze pojde DPFko von
PeqpeK napísal:pisal si ze mas nove dpf, ako moze nove dpf robit problemy?
003steven320d napísal:no ved to ... tato otazka lame hlavu i mne... auto nepodtacam, 50km/h nechodim na 4... sem tam auto prevetram a väčšinou keď ho naštartujem tak prejdem 80km do prace...tam si postoji 4-5 dni a zas prejdem tych 80km nas5 domov... čiže auto nejazdi mesto a nejake 10kilometrove useky aby to DPF malo čas zapchať sa .... neviem
a ako som zakladal tuto temu (ked som si všimol prvykrát že auto nejde tak ako by malo) tak bol na diagnostike a nič, zrejme to nebolo v takom štádiu ako teraz preto nič D. neukazala. ( môj názor )
PeqpeK napísal:co znamena to nic? ze neboli ziadne chybove hlasky? robili ste aj live merania? (teploty, spatny tlak, vyvolanie regeneracie)
ak ti spominany pripravok pomohol, tak si mal zrejme problem s nizkou teplotou v DPF, teda nebola splnena jedna z podmienok regeneracie, je tak?
Byt na tvojom mieste, asi by som to siel reklamovat, predsalen novy filter je novy filter a akospravny servis by nemali riesit len upchaty filter ALE rozmyslat aj preco sa upchal a skontrolovat vsetky prvky DPF systemu
Nemas s motorom ziadny iny problem ako vstrekovace, termostaty atd? To moze rovnako branit spominanej regeneracii. Vlastne by to davalo logiku, auto prestane regenerovat (neda o tom ziadnym sposobom vediet), filter sa zacne plnit az sa naplni, filter si vymenil a znovu sa zacal plnit dosledkom nefunkcnej regeneracie
003steven320d napísal:
Diagnostika ukazala chybovu hlašku že su zle žhaviče...tuna na fore som čital že ak mas zaneseny DPF tak ti vyhodi tuto chybovu hlašku...čo je aj pravda lebo servisak mi zmeral hodnoty na žhavičoch a každy jeden bol OK..skontroloval turbo, pomeral tlaky - všetko sedi tak ako ma... s motorom nieje ziaden problem... do 3tis. otacok taha tak ako by mu nic nebolo, od 3tis hore uz sa dusi, zrychluje uplne pomaly da sa povedat že nezrychluje.... ale to čo pišeš dava zmysel ohladom tej teploty, to DPF obvolam že či sa s tym bude dať niečo poriešiť ohladom reklamacie, v podstate teraz som tam dal ten pripravok - mam tam 3/4 nadrže, keď ju vybehám a nepomôže čaká ma servis .... čiže parada ...