... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Didymus napísal:Caute,
rucna brzda to nie je, to som skusal. Vyhodi sa mi na palubke auto na zdvihaku + na iDrive napis "opotrebovane brzdy, treba navstivit BMW servis". Co ma ale sere je ze nikde neukazuje ci predne alebo zadne, to nechapem, ked sa servisne intervaly delia na predne aj zadne, preco to neukaze aj, ze ktore su opotrebovane. Na E90POSTe som sa docital, ze je to bezne ze servisny interval nezodpoveda realite a kludne tam moze byt este 40 000 km a uz ich treba menit. Dalsia vec, ze ten servisny interval nie je problem resetnut za 5 sekund a nemam zaruku, ze predosly majitel to resetoval presne pri vymene platniciek.
Didymus napísal:Na tie keramicke som zvedavy, urcite napis ako to dopadlo. Hlavne ma zaujima brzdna schopnost, hluk (ten asi najviac), a faktor ktory asi tak rychlo nezistis, a to je ci to nezodiera viac kotuce.Druha vec je, ze som ich chcel menit ajtak za keramicke/notOEM, kedze tieto robia mrte bordelu a uz ma nebavi cistit kazde tri dni kola :)
Didymus napísal:Ono nie su to cisto keramicke, ponuka ich Martin46 na svojom shope:
http://www.autotechnik.sk/diel/4650/brz ... 330i-335xi
este som nezistil presne co je to zac a ci sa to oplati, nie su o moc drahsie od OEM dielov, takze rozmyslam. AK niekto mate o nich viac info, dajte vediet :)