... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Maťko009 napísal:jednoznačne kúp 320D E90, je predsa nový model!!!Keď si pôjdeš kúpiť televízor tak si predsa nekúpiš veľkú bednu, ale kúpiš si LCD, alebo plazmu, nie?Za chvílu výjde ďalší nový model 3-rady a s tou 330D E46 budeš už dva modely za novou, ale s E90 budeš mať stále "aktuálnu". To platí aj keď sa náhodou v budúcnosti rozhodneš pre prípadný predaj E90.Určite ju lepšie predáš ako E46. Rozmýšlaj!!!
miki012 napísal:e90tka ma fakt hrozny zadokAle za 20000eur 330d any 330benzin nekupim.A jak na tu e90ku kukam tak ty zadne svetla su hruza...
miki012 napísal:ja som mal kedysi dva UNA a tie ma skoro doviedli do hrobuEste som bmw nemal... Mal som punto 1.2 75konybenzin 97rocnik spokojnost a teraz som predal svoje punto2 1.9jtd 80kony max spokojnost a to sa hovory ze fiat je shit.Vyrabam spojky do aut a dovolim si povedat ze kazde auto je rovnake!bud sa podary alebo nie.Ale zase 600litrov dat za nove bravo sa my zda dost tak rozmyslam nad jazdenim bmw.Troska som sa rozpisal lebo som 3den nadrbany:)