... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

bmwtt.sk

miki012
Autor témy
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 4. Januára 2009, 19:28

limon4 napísal:
no estelen ide auto kupovat a uz premyslat nadtym kolko stratim za 5 rokov pri predaji??? hm tak to kup radsej nieco co nebude mat vela koni lebo vies kolko ta budu stat pneu ked prides nato ako sa tocia v jednotke ked stlacis k podlahe to co je pod pravou nozkou???,,,skus kuknut technicke okienko,,,a nieco kolo servisovania 330 a 320 a nieco kolo benzin a nafta,,,mozno ti to napovie,,,inak aka je tvoja skusenost z naftou a benzinom,,, lebo ako pozeram nevies sa rozhodnut
Juz som tu pisal ze mam 100litrov nafty zadarmo mesacne aj ked racej bych bral benzin.To ze som mal 2punta neznamena ze nevim co su to kone.Zena ma chipnute hyundai cupe tusim 170kony.Prve punto bolo benzin bol som snim spokojny a druhe jtd a stym som bol max spokojny aj banujem ze som ho predal.A najazdym 1500-2000km mesacne do roboty.Tak co my poradite?

Užívateľov profilový obrázok
kamelot
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Košický

Nedeľa, 4. Januára 2009, 19:47

ja by som na tvojom mieste bral jednoznacne 530d, pri ktorej bude rozdiel v spotrebe oproti 320d zanedbatelny, zvlast pri fakte ze mas 100l nafty mesacne zadarmo... celkovo vsak bude prevadzka 530d stat viac ako 320d, ci uz poistka, pripadne ND.
ale rozhodnut sa musis ty sam, ostatni ti vedia len poradit, resp. vyjadrit svoj nazor. kazdy ma iny uhol pohladu, preto ako som uz pisal davnejsie asi najlepsie by si spravil, keby si si vsetky modely o ktorych uvazujes vyskusal osobne a potom sa nasledne rozhodol.
Obrázok
E46 330dT Orientalblau

miki012
Autor témy

Nedeľa, 4. Januára 2009, 20:09

kamelot napísal:
ja by som na tvojom mieste bral jednoznacne 530d, pri ktorej bude rozdiel v spotrebe oproti 320d zanedbatelny, zvlast pri fakte ze mas 100l nafty mesacne zadarmo... celkovo vsak bude prevadzka 530d stat viac ako 320d, ci uz poistka, pripadne ND.
ale rozhodnut sa musis ty sam, ostatni ti vedia len poradit, resp. vyjadrit svoj nazor. kazdy ma iny uhol pohladu, preto ako som uz pisal davnejsie asi najlepsie by si spravil, keby si si vsetky modely o ktorych uvazujes vyskusal osobne a potom sa nasledne rozhodol.
tak v poistke bude rozdil 2-3tisic.A co asi stoji proti kradezova poistka?Nemas stym skusenost?som ze serede a toto mesto je iny bordel...

kamelot
Auto: BMW E46 330dT

Nedeľa, 4. Januára 2009, 20:30

no tak ta sa pocita z ceny noveho vozidla, co bude samozrejme v pripade 530d vyssia... i ked vela zavisi od konkretnej vybavy.
pri 320d by mohla byt tak cca. 700€ a 530d 1000€, ale to je iba odhad... mozno este viac (pri oboch), kazdopadne treba vyjednat potom co najviac zliav pri uzatvarani poistky.
Obrázok

E46 330dT Orientalblau

miki012
Autor témy

Nedeľa, 4. Januára 2009, 22:40

kamelot napísal:
no tak ta sa pocita z ceny noveho vozidla, co bude samozrejme v pripade 530d vyssia... i ked vela zavisi od konkretnej vybavy.
pri 320d by mohla byt tak cca. 700€ a 530d 1000€, ale to je iba odhad... mozno este viac (pri oboch), kazdopadne treba vyjednat potom co najviac zliav pri uzatvarani poistky.
dik za info.Zamknem do neho svojho psa to bude najlepse:)

K2
Auto: e36 328iA coupe

Nedeľa, 4. Januára 2009, 23:26

FastHaly limon4 : takze takto a este dalsim privrzencom tychto nazorov....

Pani prosim vas...ked si idem kupit diesel tak preto lebo viem, ze budem vela cestovat...daleko sluzobne cesty...to nieje auto, ze nastartujem o pat minut stojim zase nastartujem zase o 10 minut stojim...je to auto na dlhsie trate...stymto mam skusenosti...hlavne nove dieslove motory su na toto nachylne....benzin je doma mesta a tak pobehat...toto je cisto moj nazor...a teraz k tomu co chcem povedat...e60 alebo e90...su trochu ina kawa...to znamena drahe auta...a aj drahsi servis...pocitam stym, ze si to kupi niekto kto ma slusny pravidelny prijem velmi slusny prijem...(okej rozdiel je ked si chce chlapik kupit za posledne peniaze novy baworak aby bol frajer tak potom je jasne ze ho zaujima spotreba lebo kazdy liter usetreny moze sa ist poriadne najest) idem si kupit auto za milion ta jasne zaujima ma spotreba...
:? a o BMW je uz zname, ze su to sami o sebe auto, ktore mali stale skvelu spotrebu...cize chcem povedat ked si kupim e60 hoc aj 520d(ale niesom dochodca taze radsej nieco silnejsie) nejde mi o spotrebu...preto lebo ked mam peniaze na take auto ma netrapi rozdiel 3 litrov...proste aj ja som bol taky...stale som sa vypytoval kamosov aku mas spotrebu na tej A8 alebo jaku mas spotrebu na tom Ecku...stale som dostal vysmech, ze mna to tak urcite trapi...cize takto...je to moj nazor a nikomu ho nedavam...kazdy sa ma pravo vyjadrit...ja si toto myslim...nic viac...ak som niekoho urazil tak mi je to luto... 8)
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

miki012
Autor témy

Nedeľa, 4. Januára 2009, 23:50

K2 napísal:
FastHaly limon4 : takze takto a este dalsim privrzencom tychto nazorov....

Pani prosim vas...ked si idem kupit diesel tak preto lebo viem, ze budem vela cestovat...daleko sluzobne cesty...to nieje auto, ze nastartujem o pat minut stojim zase nastartujem zase o 10 minut stojim...je to auto na dlhsie trate...stymto mam skusenosti...hlavne nove dieslove motory su na toto nachylne....benzin je doma mesta a tak pobehat...toto je cisto moj nazor...a teraz k tomu co chcem povedat...e60 alebo e90...su trochu ina kawa...to znamena drahe auta...a aj drahsi servis...pocitam stym, ze si to kupi niekto kto ma slusny pravidelny prijem velmi slusny prijem...(okej rozdiel je ked si chce chlapik kupit za posledne peniaze novy baworak aby bol frajer tak potom je jasne ze ho zaujima spotreba lebo kazdy liter usetreny moze sa ist poriadne najest) idem si kupit auto za milion ta jasne zaujima ma spotreba...
:? a o BMW je uz zname, ze su to sami o sebe auto, ktore mali stale skvelu spotrebu...cize chcem povedat ked si kupim e60 hoc aj 520d(ale niesom dochodca taze radsej nieco silnejsie) nejde mi o spotrebu...preto lebo ked mam peniaze na take auto ma netrapi rozdiel 3 litrov...proste aj ja som bol taky...stale som sa vypytoval kamosov aku mas spotrebu na tej A8 alebo jaku mas spotrebu na tom Ecku...stale som dostal vysmech, ze mna to tak urcite trapi...cize takto...je to moj nazor a nikomu ho nedavam...kazdy sa ma pravo vyjadrit...ja si toto myslim...nic viac...ak som niekoho urazil tak mi je to luto... 8)
lenze ty pises o autach ktore zeru jak traktory a ked si nekto kupuje 5liter benzin tak mu je jasne ze na spotrebu nebude pozerat?Drahsie naklady na bmw?jako ze su bmw take kvalitne ze stym nic inse nerobis len chodis po servisoch?a ja mam skusenost z naftu rano 20km do roboty pobede spet spotreba 5litrov porucha zadna len spotrebne veci.Pojebane fiat punto jtd co ma teraz 9r a 5r som na nom behal.Takze lepsy my bude asi ostat pri fiate?Jak pises chcem dat posledne penaze za auto lebo mam kde byvat nemam hypo ale ze bych to chcel na machrovanie...sa pozri co beha po cestach sak bmw je uz jak skodovka za komunistov

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Januára 2009, 01:54

a to ti vadi?:)

vies preco je ich tolko ? lebo su to kvalitne auta ktore niesu narocne na udrzbu , starsie modely su natom s cenou lepsie ako nejake krabice zn. skoda , jazdia za malo a maju slusny vykon , keby boli mercedesy a audiny take kvalitne od roku vyroby povedzme 1990 mozno by ludia kupovali to ....

nehovorim ze tie auta su bezkazove ... ale ked idu nesklamu ta... Pozri , Fiat zachvilu zanikne kedze je to mala tovaren ktora nema peniaze a odbyt , nahradne diely bude vyrabat neviem kto... BMW nezanikne pretoze ked si vsimnes tie auta sa kupuju stale a neverim ze by Mnichovcania zavreli ....

Toto moj nazor

Jannci
Auto: MB

Pondelok, 5. Januára 2009, 02:34

miki012 napísal:
lenze ty pises o autach ktore zeru jak traktory a ked si nekto kupuje 5liter benzin tak mu je jasne ze na spotrebu nebude pozerat?Drahsie naklady na bmw?jako ze su bmw take kvalitne ze stym nic inse nerobis len chodis po servisoch?a ja mam skusenost z naftu rano 20km do roboty pobede spet spotreba 5litrov porucha zadna len spotrebne veci.Pojebane fiat punto jtd co ma teraz 9r a 5r som na nom behal.Takze lepsy my bude asi ostat pri fiate?Jak pises chcem dat posledne penaze za auto lebo mam kde byvat nemam hypo ale ze bych to chcel na machrovanie...sa pozri co beha po cestach sak bmw je uz jak skodovka za komunistov

Pozri. ja mam 13 rocne BMW motor pradie ako macicka. jedine co som na nom menil boli brzdy a tlmice. Auto ma tachometrickych 170tisic. v skutocnosti moze mat okolo 250tisic mozno aj viac. A teraz mi ukaz rovnako stare schopne auto s tolkymi km, bez vaznejsich oprav a so super vybavou.
Preto vela ludi radsi kupi starsie bawo ako novu fobiu

NiktO
Auto: F11 530D

Pondelok, 5. Januára 2009, 07:44

No okrem toho ja som kupil starsie bawo r.97 za polovicnu cenu ako kamos novu fobiu juniorku...Iba raz sa previezol v mojom BMW a uz ta fobia je na predaj...Cize aj niektore novsie auta su oproti starsim BMW len ryksami:D..Mal som aj starsie audi A4 1,8T....ale neda sa to porovnat...mal som ho az kym mi nezadrelo turbo...Servis u BMW ma vysiel za rok tolko co na audi za pol roka...cize tak
4ever BMW
EX E36 316i, r.v.97...
EX E90 325i, r.v.05... http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/krasavec-e90-325i-t64804.html?hilit=E90" onclick="window.open(this.href);return false; 325i
F11 530D, r.v.12... https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/bmw-f11-530d-novy-pribeh-zacina-t110086.html
Chrysler 300C 5,7 Hemi, r.v. 09...

miki012
Autor témy

Pondelok, 5. Januára 2009, 08:54

dodoIPD napísal:
a to ti vadi?:)

vies preco je ich tolko ? lebo su to kvalitne auta ktore niesu narocne na udrzbu , starsie modely su natom s cenou lepsie ako nejake krabice zn. skoda , jazdia za malo a maju slusny vykon , keby boli mercedesy a audiny take kvalitne od roku vyroby povedzme 1990 mozno by ludia kupovali to ....

nehovorim ze tie auta su bezkazove ... ale ked idu nesklamu ta... Pozri , Fiat zachvilu zanikne kedze je to mala tovaren ktora nema peniaze a odbyt , nahradne diely bude vyrabat neviem kto... BMW nezanikne pretoze ked si vsimnes tie auta sa kupuju stale a neverim ze by Mnichovcania zavreli ....

Toto moj nazor
tak mne to nevadi ze ich je vela.To bola reakcia na tu drahu udrzbu.Ale to co pises ze kto bude vyrabat nahradne diely tak to je chujovina lebo neska sa nahradne diely vyrabaju po celom svete a v automobilke sa uz len zlozia.A aj to som pisal ze racej jazdene bmw jak novu skodovku

miki012
Autor témy

Pondelok, 5. Januára 2009, 09:03

NiktO napísal:
No okrem toho ja som kupil starsie bawo r.97 za polovicnu cenu ako kamos novu fobiu juniorku...Iba raz sa previezol v mojom BMW a uz ta fobia je na predaj...Cize aj niektore novsie auta su oproti starsim BMW len ryksami:D..Mal som aj starsie audi A4 1,8T....ale neda sa to porovnat...mal som ho az kym mi nezadrelo turbo...Servis u BMW ma vysiel za rok tolko co na audi za pol roka...cize tak
porovnatelne auto?Tak mam kamarata co ma tipo 89r a to auto ide jak hodinky okrem spotrebnych veci nic nemenil.Je to o stasty.Mne sa bmw paci a urcite si ho na druhy mesac kupim tak dufam ze budem mat stasty na auto

alfi666

Pondelok, 5. Januára 2009, 10:05

dodoIPD napísal:
Pozri , Fiat zachvilu zanikne kedze je to mala tovaren ktora nema peniaze a odbyt , nahradne diely bude vyrabat neviem kto... BMW nezanikne pretoze ked si vsimnes tie auta sa kupuju stale a neverim ze by Mnichovcania zavreli ....

Porovnavas hrusky a jablka ;) To ze sa ti zda, ze BMW kupuju stale, je mozno preto, lebo na SK ich vela pribudlo... ale nie nove kusy z tovarne ;)

Fiat ma uplne inu klientelu ako BMW.... nove BMW si kupuju bohaty ludia a firmy na prezentacne ucely.... ked je kriza, tak to viac postihne BMW ako Fiat... pretoze Fiat predava lacne auta a zakaznik Fiatu nebude tak postihnuty krizou ako zakaznik BMW ;)

BMW malo dost slaby rok a aj oni to vedia.. preto bola zrusena seriova vyroba toho krasneho CS... a kopa dalsich veci ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

K2
Auto: e36 328iA coupe

Pondelok, 5. Januára 2009, 10:32

miki012 napísal:

sak toto...kazde druhe bmw mercedes alebo audi....cize kazdy tu ma prachy a kazdy sa tu ma zlee...tak to je nie?? :wink: okej ja som chcel len vyjadrit nazor..nikoho urazit..moj pohlad...dufam ze to uz je ok...taky mam pohlad taky mam pocit..no nezabijem sa...
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

miki012
Autor témy

Pondelok, 5. Januára 2009, 11:40

K2 napísal:
sak toto...kazde druhe bmw mercedes alebo audi....cize kazdy tu ma prachy a kazdy sa tu ma zlee...tak to je nie?? :wink: okej ja som chcel len vyjadrit nazor..nikoho urazit..moj pohlad...dufam ze to uz je ok...taky mam pohlad taky mam pocit..no nezabijem sa...
moj nazor je ze kopa ludi zacalo rozmyslat ze preco dat za novu oktaviu 700lit ked za to kupim 3rocne bmw ktore ma lepsiu vybavu a je to ine vozenie. tak sa necuduj ze nekto pozera aj na spotrebu.A ked chce nekto machrovat tak nic v zlom ale bmw uz neny in jak pred par rokmy

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných