Takze druhe svetlo som odskusal nahriat v rure. Teplotu som nastavil 180°C a cas bolo 10minut (ako som nasiel na inich forach)
dopadlo to takto:

Okrem zniceneho skla sa zohli aj plastove drziaky.
Kedze som nemal nahradu a auto potrebujem, tak som po vymene paraboly svetlo aj tak poskaldal, a horko tazko namontoval naspat (koli zohnutym drziakom)
Cize neodporucam svetlo rozoberat pomocov nahrievania v rure.Je mozne ze som mal iba zle nastavenu teplotu, alebo rura hreje na vyssiu teplotu, ako je nastavena.
po zniceni som na ebay vylicitoval pouzite svetlo s dobrym sklom a plastom za 100vku. Takze moemntalne mam 2 plne funkcne svetla z vymenenovu parabolou a vycistenou sosovkov.
svieti to neporovnatelne lepsie.
Kedze som uz svetla skusil rozoberat aj teplovzduskuo aj v rure, mam dojem, ze lepidlo pouzite vo svetle sa teplom nenarusa a tretie svetlo som rozobral uplne za studena.
noz som vlozil medzi sklo a plast a postupne obrezal dookola cele svetlo, potom som plochym skrutkovacom pacil svetlo von.
Takto rozobrate svetlo dopadlo asi najlepsie a je najmenej znicene.
BMW E91 320d 130@160kW/425Nm, Retrofits: FLA, Heated seats front | "OEM like" heated seats rear | TV | AV in | Raspberry-pi | Combox + USB | Snap-in | BMW apps (6FL,6NF,6NR) | Front PDC | Rear/Top view camera | Custom HiFi with DSP | High cluster white LED | Custom ambilight...