... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
riki18 napísal:Uz su tam :) pribudnu aj fotky ak ich sem dotycny co sa dnes namakal prida :)
Zatial testujem na low boost ale priebeh je uplne iny, zatah az vo vyssich otackach takze doladenie do soboty dufam bude aj s grafom.
//MPower napísal:Tak ma riki previezol v tej jeho nadzvukovej rakete a to auto ide neskutocne dobre , az som sa chvilkami bal v tom aute sedietMyslim ze na trati ako je pezinska baba by tato 335i upratala v pohode aj F10 M5 , len skode ze nefungoval ten launch control ale palec hore
LOKI napísal:dosiel stym na pezinsku ? dpc skoda, ze som odisiel skor a nestihol ho...a btw. ta pseudotrat na pezinskej je na testovanie auta na H*VNO...tam by vyhral podla mna mini cooper 211hp...to skor slovakia ring apod by stalo za porovnanie
//MPower napísal:Ano dosiel , dokonca si somnou daval sprintJeho 335i hovorim radost z jazdy
Som sa v tom citil jak v supersporte :) este by som na rikiho mieste dal na auto lepsi chladic oleja , ak vobec 335i nejaky ma , len dufam ze ked sa mu to podari doladit cele ze budem mat tu cest si znova do toho sadnut
ps : riki na moju 325i (mam objem 2.5l nemam este ten 3.0l s priamim vstrekom) by nepasovali zvody s twin turbami ktore ma seriovo 335i? ci by sa stym mojim dalo teoreticky daco spravit