... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
//MPower napísal:Je to tak ako pises ja tam mam tu H8 , a ta sluzi na AE a ties mi to od vyroby sluzi ako denne svietenie , no chcem ledkove , vie niekto o niecom fakt dobrom do E92? Musim najst postup vymeny pri E92 myslim ze dole podblatnik nemusim davat.Len ze je tu potom otazka ked ze E92 ma rovnake riesene AE ako E90 LCI preco potom v E90 LCI svieti jasnejsie ako moje? (Teda aspon si myslim ze v E90 LCI xenon svieti jasnejsie ked ze stava u nas jedna faceliftova X6 a jej AE svieti omnoho lepsie ako moje , ale neviem ci to ma tak od vyroby )
EDIT : nasiel som toto myslite ze to vydrzi svietit aspon 2 roky? je to dostatocne silne? 20W , alebo su aj lepsie LED H8 do E92 X5 a X6
http://www.bi-xenony.sk/20w-led-diody-h ... 92-e70-x6/
lulu991 napísal:tieto LEDky som videl na predaj dost casto, tak predpokladam ze to nebude nejaky smejd :) ale osobnu skusenost s nimi nemam...Inac nerozumiem kto vymyslel to, ze v ten isty rok E92 mali takyto system svetiel aj s dennym svietenim pomocou kruzkov ale do E90 a E91 dali taky debilny system co neumoznuje ani denne svietenie a pri vymene jednej ziarovky treba zhadzovat koleso
//MPower napísal:tak ze mozem ich kludne objednat? lebo curmar mi vravel ze to prestal ponukat lebo sa jebali ale ake ponukal neviem..Ak to chapem spravne do E90 pred LCI a E92 idu uplne ine ziarovky na AE?