michaltt napísal:Ano pekne si to napisal, s PRIVODOM studeneho vzduchu, ktory v tej krabici nejak prudi.
Tak si daj sisku, nech ti nasava horuci vzduch od motora. A vytienit to mozes ako len chces, nikdy nebudes mat take, ako je to s pro kitom

Alebo si spravi hadicu od naduchu od brzd a nasavaj aj vodu...
v krabici nejak prúdi

tak ako len dokáže prúdiť vzduch v krabici bez priečok
nudil som sa tak som vytvoril toto, je to taký malý experiment ktorý som zoragnizoval len pre teba, podľa popiskov pochopíš o čo ide, čo je ale
dôležité červené šipky simulujú mystickú silu ktorá ťahá všetky predmety smerom k vozovke, túto silu nazvime napr. gravitácia, červeným krúžkom je označený najnovší výdobytok technologických laboratórií ja to volám diera.
Takže keď spustím vietor tak aby mieril na samochod a voda naň smerovala (pretože sama sa nevie pohybovať), voda sa dostane do trubky a samozrejme náporom vetra bude po nej stúpať smerom hore, potom sa stane ale niečo neočakávané a postup vody sa zastaví, začne na ňu pôsobiť gravitácia a ona sa bohužiaľ ďalej nedostane, a ak by sa aj dostala je v trubke použitá diera cez ktorú spadne voda na zem a nedostane sa teda do uzavretej krabice s greenom, ktorá je vetrom ochladzovaná a zvonku alobalom chránená proti nepriaznivým vplyvom tepla
samozrejme celé som si to trochu zjednodušil pre stručnosť a rýchlosť experimentu, ďalším dôležitým artiklom je vplyv napisu
bmw performance na krabici
Dosť už ale OT, nech Vám to vyjde s tými zvodmi nech sa s tým nemusíte jebať ako ja........