Palubny pocitac meria spotrebu v litroch. Pri kazdom otvoreni vstrekovaca si pripocita par mikrolitrov.
V druhom pocitadle si pocita prejdenu vzdialenost. Pri kazdom otoceni kolesa nejake 2 metre.
Vydelenim tychto dvoch hodnot dostane hodnotu priemernej spotreby, ktoru ukazuje v BC.
Pocitac ma aj druhu dvojicu hodnot:
1. Rychlost auta v kmh
2. Dlzku otvarania vstrekovacov v sekundach (v skutocnosti nejake nano sekundy), z toho vie spotrebu v litroch za sekundu.
Vydelenim tychto dvoch hodnot dostane hodnotu okamzitej spotreby v L/100km.
Na volnobehu ma auto spotrebu napr. 1 L/hod, co pri rychlosti pod 10kmh dava viac nez 10 l/100km a pri zastaveni by to bola veeelmi velka hodnota. Aby to ludi velmi nerusilo, palubaky pri stati neukazuju spotrebu v litroch/100km (niektore sa prepnu na hodinovu spotrebu). To ale neznamena, ze palubak prestal pocitat tvoju spotrebu, jeho pocitadla funguju aj nadalej.
BTW - minule som bol pred vyletom dotankovat nadrz doplna, no zmestilo sa tam len za nejakych 20 eur. Pri pokladni som sa hanbil, ze si o mne ta sexi blondina pomysli, ze sa ukazujem v limuzine, a nemam na benzin.

Ale ked tu citam, ze niekto tankuje aj za 10 eur, tak sa nabuduce nemusim bat...