... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
padre napísal:posledna otazka...vie mi prosim niekto povedat, ktory kabel v tej zbernici zosiku co je original v aute je remote? v sobotu sa mi to ide montovat a toto je posledna vec, ktora ma deli od vsetkych informacii...potrebujem remote kabel dostat na nejaky remote signal...dik
honzzan napísal:Ahojte, mam takovy problem se zapojenim zesilovace a subwooferu. S dovolenim vykopiruji muj dotaz z e46 fora (cz):
""Zdravicko ve spolek, mam takovy problem. Zapojil jsem zesilovac se subwooferem a sem tam se stane ze mi po otoceni klicku a treba i nastartovani nejede zvuk. Radio/kazeta jede. <uzu prepinat stanice atd ale zvuk zadny. Jako by ho ten zesilovac paralyzoval. Staci jen odpojit ze zesilovace audio vstup (vysokourovnovy) a repra zacnou hrat. Po zapojeni audio konektoru do zesiku zacne hrat i woofer.
To ze to nehraje po nasednuti do auta neni porad. Tak 50:50.
Zesilovac mam zapojeny na zadni repro a vyvedene kable do vysokourovnoveho vstupu. Napajeni zesiku primo na baterku a remote z anteny.
Audio vstup na zesiku je pro me taky zahada. Je tam pet vodicu a to +-gnd-+. Otazka je co je + a - na tech repro vzadu. Do repra vedou dva draty (klasika), hnedy a zluty. Tak tedy hnedy je pro me +, je to ok? a zluty minus. Stejne mam gnd a ty minusy spojene.
No tak ted jsem popsal problem a zapojeni a muj dotaz je proc nekdy po otoceni klicku nejede zvuk?
Diky vsem za pomoc. Ma myslenka kterou zkusim zitra je jeste nekde ten gnd u audio vstupu ukostrit - muzu primo na minus od autobaterky nebo kde je nejlepsi kostra?
Jeste jednou dik.""
Takze vdaka i vam za pripadne namety ci rady
honzzan napísal:tak to neni ono. jeste zkousim mit zapojene jen + a - a gnd nechat nezapojene. hraje to ale min. uvidim zitra az prijdu do garaze rano
Jok3er napísal:ja mam takyto vysokourovnovy vstup na zosiku (fotka je ilustracna nechcelo sa mi to fotit ale je to to iste)...kde sa da na to zohnat konektor??...![]()
http://www.titantalk.com/forums/attachm ... on-amp.jpg
Jok3er napísal:takze lepsie som sa bol pozret a tych kolikov je tam dokopy 5...este v strede je GND (zem)
ale dokelu skoda ze ten stary pocitac na suciastky som uz z pivnice vyhodil...