... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
MarcusAurelius napísal:..... (prevodnikom za vysokourovnovym vstupom v zosilnovaci znovu na nizkourovnovy) je uplne jedno :)..
skôr by som sa pozrel na to, ze aky je cenovy rozdiel medzi zosilnovacom s a bez vysokourovnoveho vstupu :)
kazdopadne bude ale mensi ako je cena lepsieho prevodnika.. takze s nazorom suhlasim..len som to chcel dat na spravnu mieru
padre napísal:ano ano ITckar som velky, ale elektrikar maly, takze sa do montaze nejdem pustat sam...ak bude vsetko ok, v blizkej dobe sa sub bude montovat, mam zosik s vysokourovnovym vstupom, takze pohodaak sa podari, spravim aj nejake foto z montaze mozno...nech to pomoze aj dalsim generaciam
PeqpeK napísal:ta montaz to nic nie je, este mi z mojej starej e46 ostali kable ak by si chcel
ako zrucny ITckar to urcite zmaknes aj sam
padre napísal:no ak by sa ti tie kable doma len tak povalovali, tak si pre ne rad pridempodaroval by si mi ich, ak su ti na nic?
s týmto by som konkrétne nesúhlasil ja, v praxy overené
MarcusAurelius napísal:Ako to myslis?.. nechapem.... dal by si tam radsej lepsi prevodnik? o.O
myslim, ze ked ma zosik vysokourovnovy vstup tak je to lepsie a cenovy rozdiel bude mozno 10e.. no za 10e nekupis dobry prevodnik
padre napísal:viete mi prosim vas este niekto poradit, ako dostanem signalove kable z repro do toho vysokourovnoveho vstupu?
padre napísal:treba konektor specialny?
MarcusAurelius napísal:ak mas zosilnovac s vysokourovnovym vstupom tak je to najmensi problem..
1. vzadu na plate odrkyjes sietky z reprakov.. kazdy je chyteny tromi skrutkami tie len vykrutis a vytiahnes repro.
2. na reproduktory pripojis dvojzilovy kabel (pozor na polaritu) a vyvedies ho von do priestoru kufra
3. GND (-) a pluska potom das jednotlivo tak ako je uvedene na zosilnovaci pri vysokourovnovom vstupe.
padre napísal:taky biely konektor, vyzera ako 4-pinovy...tu je foto z google