Presne tak. Lebo bavil som sa s clovekom ktory riesi zavodne auta a v pripade zavodnych aut su trosku odost preciznejsi v tomto ohlade (aj co sa tyka geometrie). Vraj uz len male odchylky na prednej naprave sa dokazu preniest na zadnu napravu a ovplyvnit ju. A to v pripade zavodnych aut neriesia ako v mojom odchylky 1-1,5 cm ale doslova len par milimetrove.
Takze sa skontroloval predok a zistilo sa ze jeden tlmic som nemal v otoci zasunuti priamo na doraz (vec sikovnych automechanikov z minulosti ked sa riesili ulozenia tlmicov), co robilo asi len okolo 4 mm, cize to tak volnym okom nekricalo. Dalo sa to na doraz a normalne tomu nechapem 1-1,5cm rozdiel na stranach zadnej napravy sa zmensil na 2-3 mm rozdiel co uz nieje ani badatelne.

Neviem ako je to mozne ze 4mm na predku takto ovplyvni zadnu cast ale asi to bude aj vahou motora a tuhostou karoserie ktora moze byt u BMW vacsia ako u ostatnych priemernych znaciek. Kto riesil nejaku klampiarinu na BMW vie dobre ze plechy ma BMW fakt odost pevnejsie takze tipujem ze kostra auta bude na tom podobne a podvozky su tiez tuhsie ako u inych priemernych znaciek.
Snazil som sa najst o tom nejaky technicky clanok (vplyv jednotlivych naprav na seba) ale beznadejne,tak ak nieco najdete kludne sem s tym. Kazdopadne si myslim ze cim tuhsia karoseria a podvozok tym je ten prenos citlivejsi (a urcite s tym suvisi aj samotna vaha motora cize inak to moze ukazat dajme tomu na 316i ako 330d). Mansia tuhost karoserie a podvozku dokazu viac absorbovat podobne odchylky. (ale to je len moj nepodlozeny subjektivny nazor takze sa kludne vyjadrite). Ale co mam info tak uz auta priamo z linky vychadzaju s istymi odchylkami.