... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Inscene napísal:este raz ti kamo vravim ze ta guma stoji na e36 coupe !!! 260 eur ..cize e46 to bude podobne !
je velky velky rozdiel sedan a kupe ...ak neveris volaj do bmw ..
ale pod 250eur to nebude to ti garantujem
kubo323ci napísal:dexter si uplne mimo tu sa bavime o tesniacej gume kolo dveri nie o listach kolo okna (akvarko) takuto listu co ty potrebujes zozenies za 5e u hocikoho co rozpredava auta inak zauimave ze sa ti to tak zacalo naduvat same od seba nespekuloval si s tym nieco?
kubo323ci napísal:dexter si uplne mimo tu sa bavime o tesniacej gume kolo dveri nie o listach kolo okna (akvarko) takuto listu co ty potrebujes zozenies za 5e u hocikoho co rozpredava auta inak zauimave ze sa ti to tak zacalo naduvat same od seba nespekuloval si s tym nieco?
sodoom napísal:je tam hlinik,ktory prachnivie..ja ma ten isty problem...kamos mal buracku doma a chcel som to od neho kupit ale mal presne to same...tak sme to rozobrali a bola tam rozpadnuta sprachnivela hlinikova vlozka.toto je jedna s chorob u E46.chcem sa spytat ci obe tie listy stoja 35e ci len jedna.diik
dexter88 napísal:Zdravim, nechcem zakladat novu temu, tak mi hadam niekto pomoze :) zacina sa mi naduvat guma pri jazdcovom okne z vonkajsej strany, to vazne ma tato guma bude stat 250evry??..mam sedan E46 facelift r.v 2003