Ja som prednedavom rozobral auto kvoli separatoru a zistil som ze ten povodny majitel ho vymenil atd atd... ale! ten stary asi pravdepodobne sustal olej do sania cez tu hornu hadicu. Povodny majitel asi dal vymenit len separator a nic ine
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
. Ja ked som vytiahol cely intake manifold a polozil ho vedla na zem tak z neho zacal vytekat olej... Rychlo som ho chytil a potom som to zlial do flasky. Z celeho toho boxu toho manifoldu vytieklo skoro 2 deci oleja

ktory nasiel svoje vyuzitie na mazanie pri frezovani

. Vsetko som vycistil a od vtedy som len raz tak preventivne cekol tu hornu hadicu separatora ci v nej neni olej. Bolo to mastne ale nic horibilne.. ked ma to auto donuti niekedy vybrat manifold kvoli niecomu tak to samozremje znova ceknem.. ale na vsetkych autach co som kedy videl mali ovela horsie zasrane sanie od oleja ako moje.
napr clio storia 1.2 ma cuc vyparov hned pri vzduchovom filtri co znamena ze filter je v sekunde do polovice totalne cierny napity olejom

Ak mas vacsi nabeh km (ja 170 000) tak je mozne ze mas toho oleja v sani trochen