... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) nwm ci som jediny ale mna toto auto dost sklamalo ked som ho kupoval myslel som ze BMW neni take ze kazdu zimu treba donho investovat 1000€ aby vobec islo dajako ...
 nwm ci som jediny ale mna toto auto dost sklamalo ked som ho kupoval myslel som ze BMW neni take ze kazdu zimu treba donho investovat 1000€ aby vobec islo dajako ...  a to som nekupil dajaky najlacnejsi crep co som videl na internete .... myslim ze v porovnani s ostatnými bolo aj dosť drahe ....
 a to som nekupil dajaky najlacnejsi crep co som videl na internete .... myslim ze v porovnani s ostatnými bolo aj dosť drahe ....michall017 napísal:no takze som bol v servise a turbo je K.O. ..... stastne a vesele ......nwm ci som jediny ale mna toto auto dost sklamalo ked som ho kupoval myslel som ze BMW neni take ze kazdu zimu treba donho investovat 1000€ aby vobec islo dajako ...
a to som nekupil dajaky najlacnejsi crep co som videl na internete .... myslim ze v porovnani s ostatnými bolo aj dosť drahe ....

Adrian_B napísal:s tým dochladzovaním na volnobehu je to diskutabilné...
keď je to zohriate a na volnobežných otáčkach, tak to aj tak chuja maže