... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
kubo323ci
Autor témy
Auto: e46 323ci
Kraj: Žilinský

športové zvody vs lambda sondy

Štvrtok, 13. Septembra 2012, 13:39

chalani mám športové zvody bez katalizatorov a nemám zapojené zadné lambdy a asi po 3000 km mi začala svietiť kontrolka motora no po pár štartoch mi opet zhasla a zas po neakej dobe sa rozsvietila a stale dokola raz svieti raz nie no ked svieti tak mi občas jemné sklbe motorom a tak sa pýtam ako to máte vy spravene? máte neakym spôsobom tie lambdy zaslepene? alebo tam skrátka musím dať naspet katalyzátory aby mi to nerobilo? čo moc nechcem lebo to ma krásny zvuk ďakujem za kazdu radu :-)

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Re: športové zvody vs lambda sondy

Štvrtok, 13. Septembra 2012, 21:05

Kukni môj príbeh niekde tam je link na to ako to máš urobiť aby ti nevyhadzovalo chybu na palubovke. Ja mám lambdy zapojené ale visia mi v priestore pre baterku, nie sú vo výfuku, spotrebu mám dobrú chod motora dobrý, takže im nič nechýba keď tam visia, žiadnu chybu mi nevyhodilo s motorom nešklbe.

michaltt
Kraj: Košický

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 20:31

BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 16. Septembra 2012, 20:58

naco za to platit 40 dolarov, staci predlzit umiestnenie lambdy mimo ohniska splodin tzn odsadit ju o 2-3 cm na medzikus a je po probleme :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní