... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
_bang_
Autor témy
Auto: BMW 330d E46 Touring
Kraj: Prešovský

slaba klima & prieduchy

Štvrtok, 21. Júna 2012, 23:25

zdravim pani, chcel by som vas poprosit o rady. mozno pre upresnenie - mam 330D Touring automat.

1.
v poslednych par dnoch som si vsimol, ze mi klima chladi slabsie. trva to dlhsie, kym nabehne, a ani vzduch, co fuka, nie je taky studeny.
nastavim si napr. v aute 20 stupnov, je vyhriate mozno na 30. niekedy mi hned zacalo fukat ladovy vzduch a ked sa uz auto trochu vychladilo, postupne to preslo do toho 20-stupnoveho. teraz mi to pride, ze stale fuka NAJCHLADNEJSI ten 20 stupnovi... myslite, ze len doplnit klimu?

2.
ci chladim, ci kurim, vzduch fuka iba v prednej casti vozdila - na sklo, na nohy aj zo stredovych, ale v zadnej casti vozdila nefuka vobec. na touringu sice neviem presne, odkial by to malo vzadu fukat, ale podla mna by malo. napr. v zime, ked kurim, sa mi stalo, ked boli velmi nizke teploty, ze v predu nam bolo horuco, a v zadu bola fakt zima. na zadnych bocnych oknach sa pocas jazdy vytvorila namraza (ale tak bolo asi -36). Cim to moze byt, ze fuka len v prednej casti stale?

Dakujem vam za pomoc!
///////////////////////////////
///////////// #1 safety, #2 fun //
//////////////////////////////

Jok3er
Auto: malotraktor
Kraj: Bratislavský

Re: slaba klima & prieduchy

Piatok, 22. Júna 2012, 08:21

to bude tym ze na e46 vzadu nemas fukare inak si to neviem vysvetlit... :D

j.matrix
Auto: BMW 320d E46
Kraj: Žilinský

Piatok, 22. Júna 2012, 09:19

ma pod prednymi sedackami, a inak by mal ist ten vzduch z prednych az dozadu... Co sa tyka namrazy, treba mat zapnutu klimu aj v zime aby odvlhcila vzduch

januar
Auto: e90 320i
Kraj: Bratislavský

Sobota, 23. Júna 2012, 17:37

tak ako pises v 1. bode treba doplnit kimlu tento problem mam aj ja v pondelok som objednani

PetoK
Kraj: Žilinský

Sobota, 23. Júna 2012, 20:45

_bang_ napísal:
... na zadnych bocnych oknach sa pocas jazdy vytvorila namraza (ale tak bolo asi -36)....

To kde bývaš, za polárnym kruhom ? :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní