... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lacos31 napísal:Bojsi-zadavatel temy ma udajne spolocnu chybu,palivomer mu tiez blbne,teda snimac ABS je vonkoncom tiez vyluceny.keby mu palivomer ukazal riadne,tak by si mal pravdu.
 2 roky dozadu mi odišlo ľavé zadné čidlo a budíky robili to iste
 2 roky dozadu mi odišlo ľavé zadné čidlo a budíky robili to iste  kontrolky vysvietené, nič neukazovalo, len otáčky a palivomer kolísal, takže viem čo píšem
 kontrolky vysvietené, nič neukazovalo, len otáčky a palivomer kolísal, takže viem čo píšem  žiadne bludy
 žiadne bludy 
 v každom prípade, je prvoradá diagnostika, ale tá ukáže ľavé zadné čidlo,lebo od toho E46 berie údaje o rýchlosti atď. on ho kúpi (možno), potom pri demontáži starého buď urve skrutku, alebo odlomí samotné čidlo, lebo to ide kurva na prd a po výmene mu všetko zhasne a aj palivomer sa ustáli
 v každom prípade, je prvoradá diagnostika, ale tá ukáže ľavé zadné čidlo,lebo od toho E46 berie údaje o rýchlosti atď. on ho kúpi (možno), potom pri demontáži starého buď urve skrutku, alebo odlomí samotné čidlo, lebo to ide kurva na prd a po výmene mu všetko zhasne a aj palivomer sa ustáli  bude to tak a nie inak
 bude to tak a nie inak  snáď nás tu o tom bude informovať
 snáď nás tu o tom bude informovať