... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Belial napísal:Robi ti to stale, alebo len pri razantnejsom rozjazde a na par sekund ?
Vidim to na hardy, mal som podobny problem . Pozri sa pod auto s baterkou ci na nej nie je vidno praskliny, alebo naznaky poskodenia (ak je viditelna)
belami77 napísal:
Noo stale castejsie a vtedy to citit velmi ked tak pomalsie pustam spojku. Ked pustim prudsie spojkovy pedal vtedy to necitim. Noo aj podla mna hardi aspon dufam ze to.
nadro napísal:ja to tak isto vidím na spojku so zotrvákom. Mal som ten istý problém.
Takže si priprav cca do 500eur.
. Ale asi mate pravdu. Minule som bol s kamosovou 320d a jemu rychlosti berie tak hladko a mne spiatocku,1,2 a troju rychlost dost tazko berie. A aj to som zbadal zeket ked mu zacnem tlacit a cim vacsie otacky ma tak ked dam nohu na spojkovy pedal citit dost silnu vybraciu cez pedal. Ach. A teraz som chcel kupit tlmice aaaaaaaaaa

j.matrix napísal:vadny dvojhomotak moze urvat klukovku na motore, takze asi tolko
belami77 napísal:Ahojte. Posledne dni som zbadal na aute ze pri rozjazde zatrasie s karoseriov auta ale len pri rozjazde. Porom uz dslape ako ma. Co to moze robit?? Silentblok niektory na zadnej naprave ci hardi??????? Diky za rady.
Dost nie?? Tak som to obiednal a dufam ze mi to cas niekedy vyda a budeme moct sa dotoho pustit. No zotrvak a spojka tak do 600e tak to vychadza. Dufam ze pri rozoberani a skladani nebudu ziadne komplikacie ero9999 napísal:Mam podobný problém. spojka zotrvak nový. Mam 135kw 3l aj pri jazde ak je v zatazi idú vibrácie zo zadu. Nikto sa nevie vyjadriť