... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
matus22 napísal:teraz ked som prehodil zimáky 225/45 17 tak to auto lieta na vyjazdenej ceste ako sprosté. Na 18 sa to ani nepohlo
Bmino: vzadu je geometria naschval na kačicu??? takto myslim / \ ??? alebo to je na doraz?? lebo tie letné sa z vnútra zodrali úplne aj drôty všetko len diera ostala
nuberian napísal:Takže prispejem tu aspoň takto. Mal som 225/45 R17 so zlými gumami(dobrý dezén ale staré). Hrôza. Smrť v očiach a aj to plávalo. Sadu som predal a na dva mesiace, kým neprišla zima som tam dal 225/40 R18 so zlými gumami(slabý a nerovnomerne zjazdený dezén ale neboli tak staré). Auto sedelo oveľa lepšie. Teraz teda plánujem konečne nové a dobré gumy. V predu rozmer ostáva na pneu ContiSport 5 DOT14 8mm a vzadu vyskúšam 255/35 Bridgestone Potenza 5mm DOT13. Čítať recenzie a vyskúšať je rozdiel. Kedže za komplet pneu sadu som dal 90€ spotrebu neriešim (pri týchto značkách, veku a rozmeroch snáď 300€ vo vrecku) . Potom je to už len Odpor vs Stabilita. Teším sa.
lukas107 napísal:tiez som nad tym dumal..ale preco to tam ptm pisu...nebolo by lepsie keby tam zapisali najake 245 abo 235 dozadu?...predsa len 255 je uz hodne na E46
pouk69 napísal:No a v manuali k autu su uvedene ake rozmery? 255 mi pride na 320d so 110kw ako dost siroke.