Tak skusim ozivit tuto mrtvu temu, dostal som sa k tej vakuovke aj so sadou novych tesneni - dal som si ich vsetky vyrobit na mieru do firmy z nejakeho speci materialu na vysoke teploty (ked uz tak poriadne..) zistenia su nasledovne:
maly o-kruzok na vakuovku: original cca 55,25x2,62 - odporucal by som nejaky priemer od toho originalu vacsi az po nejakych 54,5x3 viac uz nie.
velky o-kruzok dovnutra vakuovej pumpy LUK: som dal vyrobit podla toho co ste mi tu zmerali ake su tie z ebayu: 90x3,5 - cca sedel rozmerovo - mozno az "pritlsty" bol ale tesnit bude zarucene

a ako bonus som si doprial pretesnenie solenoidov ktore su vpredu na motore - stare tesnenia na nich (tie velke) boli zkrehnute na plast - ako som sa ich pokusil stlacit tak sa mi rozdrtil v ruke - skutocne extra krehky plast. Necudujem sa ze mi tade tiekol olej.. tie vnutorne tie mensie boli celkom fajn. Kazdopadne som vymenil co sa dalo.
Ak by ste niekto mali zaujem tak kvoli tomu ze vsetky tesnenia som si nechaval vyrobit z toho tepelneodolneho materialu tak mam niektore este doma "skladom". V pripade ze potrebujete tak mi piste spravu.
-mam doma ten maly okruzok co ide medzi vakuovku a hlavu v rozmere 54,5x3 (asi este 8ks)
-potom mam ten velky okruzok co ma ist do vakuovky (rozmer je taky ako predavaju na ebay) podla mna pritlsty ale da sa tam vopchat (ja som prehlboval tu drazku vo vakuovke aby sa mi pekne zavrela - teraz tesni ako blazon) 90x3,5
-potom ten velky o-kruzok na solenoid 33,7x3,5 - sedi absolutne presne, mam ich este cez 10ks....
-ten maly okruzok na solenoid mam uz iba jeden (v mojom aute boli tie male napocudovanie v dobrom stave...)
Porovnanie (stare-nove)
Velke okruzky uz boli nasadene nove a vpravo vidno tie stare (s hranatym prerezom) ktore boli zkrehnute ako tvrdy plast...
No uvidime ci to bude takto vyzerat aj o 500km...