... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Flog napísal:otvoril som filter a olej bol steceny vsetok do vane.. takze nieco sposobuje ze mi vaetok olej vytece z domceku filtra naspatek do vane.. cital som nieco o podtlakoch v sani atd...nasiel som prasknutu hadicku na regulator tlaku paliva co je na palivovom filtry.. vymenil som hadicku aj filter tak uvidime ale asi budem muset patrat dalej preco mi olej steka naspatek do vane
drak napísal:A kedy si menil tlakovy regulacny ventyl ..mozno preto ty steka olej naspet..ja mam ten isty motor jedine co mam na nom vadne je snimac oleja ..trocha zasviety kontrolka a potom zhasne..nic strasne..pozri si oem katalog tam to je cele rozkreslene co vsetko to obsahuje
drak napísal:Lepsie povedane separator oleja
PowerOfDevil napísal:separator som menil asi pred cca 1 a pol rokom a predpokladam ze tam to nebude... (inak velmi prijemna robota bud sanie dole alebo minimalne 2 semestre gynekologa). Trosku som patral na E46 fanatics a moj problem bude pravdepodobne v housing-u olejoveho filtra. Ten obsahuje spatny ventil. Len dufam ze sa to da vymenit, ale nakolko som to ako diel na BMW Fans nenasiel tak asi nie.
PowerOfDevil napísal:Fuuuu a daval si uz niekedy dole olejovu vanu z xi? Ver mi priatel moj radsej nech je ten ventil v domceku olejoveho filtra koli nam obom... :-)
ano daval asi pod dna kua.. taka kktina cele xko a jeho diff a vana.. vsetko rozobrat a nakoniec mi aj tak neala uplne dole len trocha ked som menil tesnenie vane... kiez by tiez dufam ze je v domceku a nie na cerpadle lebo si nato budem muset zvyknut