... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

auto111
Kraj: Trnavský

Re: Kvalita audia Original+Xcarlink vs ine znackove

Nedeľa, 19. Februára 2012, 20:58

ice.blade napísal:
xcarlink tak isto aj grom vedia prehravat 320kbps MP3 co je kvalitativne dost podobne original audio CD... ak niekto pocuva MP3 robene z youtube sa moze cudovat ze ta kvalita tam nieje... osobne by som si xcarlink nekupil... radsej spomenuty grom

To ze Xcarlink vie spracovat 320kbit MP3 je jedna vec. Druha vec je ako kvalitny vystup poskytuje (ved aj MP3 prehravace maju tiez vystup v roznej kvalite).

Najlepsie bude ked sa SIMIK presnejsie vyjadri ku ne/kvalite Xcarlinku a inych audio rieseni.

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Pondelok, 20. Februára 2012, 11:33

no mne ide hlavne o USB port + mozno aj vstup pre iphone/ine media cez usb , CDčka sa uz dnes nenosia , je to uz out :lol: a do radia investovat radovo stovky € fakt nechcem, preto som to chcel riesit hentym xlinkom a myslel som ze ked sa to napaja priamo kabel o kabel, pin do pinu radio-krabička tak ze to aku taku kvalitu bude vediet reprodukovat :-k aj ja cakam na nejake porovnanie + nejaky minikomentar ku tomu xcarlinku , aka strasna "nekvalita" z neho ide a tak podobne

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Pondelok, 20. Februára 2012, 11:40

neviem kto je zvyknutý na aku kvalitu,ale mne určite zvuk z xcar link nestači,aj ked pri harman kardon je to trošku lepšie.....samozrejme to hraje lepšie ako radio,alebo kazeta, je to na urovni cd v origo radiu,ale z dynavim a inym kvalitnym radiom sa to neda porovnat, tak isto je to o tom čo kto od toho čaka.......)))))
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Pondelok, 20. Februára 2012, 11:56

TT-SIMIK napísal:
samozrejme to hraje lepšie ako radio,alebo kazeta, je to na urovni cd v origo radiu

:-" :-" :-" toto mi staci, v tom pripade s tym budem spokojny \:D/

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 20. Februára 2012, 12:02

TT-SIMIK napísal:
neviem kto je zvyknutý na aku kvalitu,ale mne určite zvuk z xcar link nestači,aj ked pri harman kardon je to trošku lepšie.....samozrejme to hraje lepšie ako radio,alebo kazeta, je to na urovni cd v origo radiu,ale z dynavim a inym kvalitnym radiom sa to neda porovnat, tak isto je to o tom čo kto od toho čaka.......)))))

neda sa to porovnat pretoze dynavin ma vykonnejsie koncove stupne nez obycajne radio v bmw ;) ten kto ma harman kardon a navi high system v aute s radiomodulom a vymeni koncaky za 4x80w + prida subbasovy zosik s kvalitnymi subbasmi tak ma v aute rozpravocku :) kazdopadne MP3 prevodnik prehravanej MP3 nezhorsi...

grom je absolutna <>ina... nikdy mi nefungovalo menu na 16:9 obrazovke... sere sa to ak sa da do priecinka viac ako 99 skladieb... nebrat! seka sa to, mrzne, vydava to pazvuky do repro, po update firmware katastrofa... support na hovno, snazia sa nahovorit ze mas zle auto nez aby opravili bugy... fuj nikdy vic
Naposledy upravil/-a ice.blade v Pondelok, 29. Októbra 2018, 20:54, upravené celkom 1 krát.

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 21. Februára 2012, 16:14

niekde som tu videl ze ludia by si radi hodili bws - ka chcete vyhadzovat peniaze kludne, ale je to len preznaceny rainbow a drahsi asi o 150euro :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

PeqpeK
Autor témy
Auto: povacsine BMW

Streda, 22. Februára 2012, 23:23

TT-SIMIK napísal:

mne neslo konkretne o kvalitu xlinku...ten to asi moc neskazi, pretoze to samotne BMW radio nehra az tak kvalitne(teda ak tam nie je harman)

dnes som objednal ramik a redukciu, tak dam vediet aky bude rozdiel z toho isteho CD na tom istom tracku :) (btw ten moj pioneer nie je nejaky novy, ale v predoslom aute hral na moj vkus velmi dobre, takze uvidime...)

Thomas320i
Auto: BMW 320i e46
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 25. Februára 2012, 18:13

Podla mna neni problém v radiu BMW Business, ale v tých papierových reprákoch. Ja ked som tam nahodil toho svojho Alpine a vymenil zadné repro tiež za Alpine, výsledok bol taký, že ucho som musel priložiť až tesne k repráku, aby som vôbec počul rozdiel a z reprákov Alpine išiel krásny čistý zvuk, ale origo papiere šušťali. A ja nemám origo Business, ale základný Reverse kazeták, šak vieš. Inak až to budeš meniť, všimni si logo výrobcu toho rádia, lebo rada Business bola tuším tiež rôznych značiek (Alpine a druhé tuším Philips) ak máš to Alpine, tak tam si myslím, že chyba môže byť jedine v repro.

PeqpeK
Autor témy

Nedeľa, 26. Februára 2012, 09:57

no ja by som povedal, ze repraky su OK, mozno vyskace by to chcelo silnejsie...ved uvidime ked pride ramik :)

PeqpeK
Autor témy

Utorok, 28. Februára 2012, 16:27

Takze Pani,

Dnes som tam napchal mojho stareho Pioneera a rozdiel v kvalite je znatelny hned po zapnuti :)
Som rad, ze som sa nedal na ten xcarlink v kombinacii s radiom Business, ktore nie je bohvieako kvalitne...
Kupodivu to uz zacalo aj vysky hrat celkom fajn, no uvidime ci budu stihat subwoofru :) ale to az na jar bo teraz vonku zimaaaaa

heroe
Auto: BMW e46 330ci ´01
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 1. Marca 2012, 17:11

PeqpeK napísal:
Takze Pani,

Dnes som tam napchal mojho stareho Pioneera a rozdiel v kvalite je znatelny hned po zapnuti :)
Som rad, ze som sa nedal na ten xcarlink v kombinacii s radiom Business, ktore nie je bohvieako kvalitne...
Kupodivu to uz zacalo aj vysky hrat celkom fajn, no uvidime ci budu stihat subwoofru :) ale to az na jar bo teraz vonku zimaaaaa

Presne ako sme hovorili naslabsim clankom bmw audia je radio. Repro je este celkom kvalitka oproti inym autam, ale ked chces hudbu tak vsetko von a dnu tlmenie a nove vsetko.

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Piatok, 2. Marca 2012, 08:18

heroe napísal:
Presne ako sme hovorili naslabsim clankom bmw audia je radio. Repro je este celkom kvalitka oproti inym autam, ale ked chces hudbu tak vsetko von a dnu tlmenie a nove vsetko.

:thumbup:
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

KISS-MY-ASS
Auto: BMW E46 330d Touring

Piatok, 19. Októbra 2012, 12:07

Troška oprášim tému .... mate niekto skúsenosti s týmto USB adaptérom? jedná sa mi o kvalitu zvuku ...
http://www.saunika.sk/dension-adaptery/dension-lite3/lite3-adapter-bmw-new---2671/
BMW E39 528i M packet
EX BMW E46 330Ad Touring M packet
EX AUDI Q7 3,0TDI S line
EX BMW E36 320i Coupé M packet
EX Rover 75 1,8B
EX Seat IBIZA 1,4B

PeqpeK
Autor témy

Piatok, 19. Októbra 2012, 14:22

KISS-MY-ASS napísal:
Troška oprášim tému .... mate niekto skúsenosti s týmto USB adaptérom? jedná sa mi o kvalitu zvuku ...
http://www.saunika.sk/dension-adaptery/dension-lite3/lite3-adapter-bmw-new---2671/

v prvom rade zalezi na tom ake tam mas radio...

KISS-MY-ASS
Auto: BMW E46 330d Touring

Piatok, 19. Októbra 2012, 17:26

ved toto :lol: mam Velku navigačku 16:9 na kazety + v kufri CD menič a teraz som daval opravovať radio modul a na nom bolo že BMW Professional
BMW E39 528i M packet
EX BMW E46 330Ad Touring M packet
EX AUDI Q7 3,0TDI S line
EX BMW E36 320i Coupé M packet
EX Rover 75 1,8B
EX Seat IBIZA 1,4B

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 14 neregistrovaných