Oprava BMWRiešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny. Recenzie o mne:bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html Tel.č. +421918113450
Kde u Flasha ?? To je u mňa v Hrnčiarovciach : Ak chcete, tak niečo dohodneme, či u mňa na vínečko, pivečko alebo niekde v TT sa stretneme a poukazujeme si naše vytunené mašinky
Oprava BMWRiešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny. Recenzie o mne:bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html Tel.č. +421918113450
Tak borci, ja som tak rozmýšľal, že pokojne by sa dalo stretnúť niekde pred relaxom na parkovisku, alebo pri tescu a troška sa pozoznamovať :) a dohodnúť, či niekam pôjdeme, alebo len tak pokecáme :)
vonku je zima inak ak by nieto vedel o nejakej 2-3 garazi s jamou a elektrikou dajte vediet, ak by nestala vela mozno by nebolo zle sa na nu zlozit a chodit majstrovat tam