... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

ice.blade napísal:vonku je zimainak ak by nieto vedel o nejakej 2-3 garazi s jamou a elektrikou dajte vediet, ak by nestala vela mozno by nebolo zle sa na nu zlozit a chodit majstrovat tam
 takže u mňa by bolo zbytočné investovať do druhej
 takže u mňa by bolo zbytočné investovať do druhej  ale inak super nápad
 ale inak super nápad  

ice.blade napísal:to by som si kupil 2 ks niecoho takehoto http://www.rennet.cz/zbozi/10387/Hever-Hydraulicky-zvedak-pojizdny-2t-low-profil.htm ak by nas bolo 20 a zlozime sa kazdy po 100 eur tak by sme mohli kupit aj velky 4 tonovy dvojstlpovy hydraulicky zdvihak
 to by bolo usnadnenéj práce
  to by bolo usnadnenéj práce  skús ako ja na 318i dávať dole cely výfuk, kardán, len aby si vymenil hardinu
 skús ako ja na 318i dávať dole cely výfuk, kardán, len aby si vymenil hardinu  a podotýkam v jame
 a podotýkam v jame 

Hunter66 napísal:Mas recht,ale najlepsie by bolo asi v kamenači na parkovisku tam je klud mohly by sme aj pokecat atd...

Flasho napísal:Hlavne sa dohodnime na termíne, kedy nám to čo najviac vyhovuje a už doriešiť kde, tak to bude to najmenej

Flasho napísal:No čo, upadáme ??

Hunter66 napísal:Co tak tento vikend? napr.v nedelu? to by mohol mat kazdy cas...
 ale nie bude snaď :) síce mám toho vyše hlavy
 ale nie bude snaď :) síce mám toho vyše hlavy  ale skúsim to v piatok spraviť :)
 ale skúsim to v piatok spraviť :)