... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
murko11 napísal:NAZDAR VELKE RYBY UZ TO MAM AKTIVOVANE TO BC-PAL.POCITAC V BRATISLAVE V AUTOMOTIVE CENA 17EUR VSETKO SLAPE V POHODE ALE POZOR NA BOBA SPEKULANT CHCEL ZA TO 2500SK TAKZE POZOR NANHO
Mio 46 napísal:Chlapi robil tu niekto take ozivenie alebo vie postup?
Mio 46 napísal:To je prilis jednoduche. Ja mam pocitac aj origo program len som chcel vediet postup ako na to lebo je tam toho strasne vela.
Mio 46 napísal:Chlapi bol som si to dat aktivovat v BMW v BB a vraj sa tam neda napojit ze pc nekomunikuje ani packa vraj nekomunikuje ja som z toho jelen a stoji to tam 25,80 EUR skusali to 3 hodiny a nic. A naklapanie spetaka sa vraj da len u modelov co maju sedacky v elektrike. Mal som taky pocit ze to este nikomu nerobili mali problem aj s tym ze tam mam este staru gulatu pripojku. Babo rad
profor napísal:Moja dnešná skúsenosť s Tempusom
Pri spomienke BC hneď že to nejde, neni tam páčka, ja že šak ako auto vie či tam páčka je alebo nie, ale že tam neni kabeláž a jeho to nepustí do kódovania....
Pri prevzatí auta nenakódovali nič, lebo som nemal origo rádio tam !!!!!!!!!!!!!!!!! bacha na to
Automotiv, som objednany na utorok, musim nahodiť radio naspäť, cena "do 50€" podľa toho čo budu robiť...
Už len čakám na tlačítka volantu nech tam prerobím tlačítko telefónu na BC aspon nech to mam nakódované...