... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Hoky napísal:A keď auto nemá automatickú klímu a chcem aby mi to ukazovalo aj tie ostatné veci čo si spomýnal, stačí si dokúpiť vonjkaší teplomer a bude to fachčiť ako má? Alebo to tiež musíš nejako spárovať...
Martin46 napísal:mne to vravim v tempuse zistovali dve hodiny a ze packa nie je vobec vsetko, treba nejaky gerat .. proste elektroniku BC.
Martin46 napísal:mne to vravim v tempuse zistovali dve hodiny a ze packa nie je vobec vsetko, treba nejaky gerat .. proste elektroniku BC.
zhmp napísal:
Len či nechceli na tebe len zarobit..)))))....čo viem ja tak na BC je treba len páčka a aktivácia v BMW..........a dokonca ak by niekto chcel silov mocov ušetrit tak ani páčka nebude treba..........je to len spojenie dvoch kontaktov na páčke.....káble tam máš na konektore.....tak stačí len nejaké tlačítko za 1€ a možeš fičat.......tá páčka obsahuje jedno tlačítko naviac ktore je spínané voči kostre a tym pádom prepínaš BC.......takže ak niekto nechce kupovať "drahú" páčku tak sa to dá riešit aj lacnejšie....)))))
mmracing napísal:
neviem ci pisat o tom tlacitku bol dobry napad :-)
budu odvazlivci, ktory to budu teraz skusat na parkovisku pred bytovkou a nemusi to skoncit najlepsie....
januar napísal:to by ty povedali priamo tam co by sa tam dalo ja som chcel aby my pri zamkuty na DO ked zamykam 2x blikly smerovky a pri odomkuti 1x blikly a este aby sa pri zamknuty zavreli vsetky okna a ine veci ale kedze nemam origo radio tak im to nepojde