Ja som ju zhodil na dvoch kozách normálne na zemi som to urobil, najťažšie bolo vybrať dif. Lis ti ku tomu netreba. Stačia ti púzdra daného priemeru 1cm platničky s dierou na 12,5 mm alebo 10,5 mm podľa vnútorného priemeru diery silentbloku (m12 nevopcháš do m10) závitovú tyč, matice.
Silenty vyberieš najjednoduchšie vypalenim a potom vyklepnuť. Ja som to robil ako sa dalo za pomocí benzínu ako keby v stredoveku. Gumu som po obvode odvŕtal aby my vypadlo to stredové hliníkové púzdro. Polial benzínom zapálil 😃 guma pekne vyhorela a potom som pilovím listom prepílil vonkajšie obal silentbloku následne sekáčom a kladivom vymlátil. Sú na to sady za 300€ ale pre jednu nápravnicu to je nerentabilné.
Práca tak na 35 hodín v základných podmienkach. Hodne času zaberie ošetrenie nápravnice.
Pri lisovaní treba dať pozor na správnu pozíciu. Na nápravnici máš 7 silentov 3 na dife som dal do presnej pozície hlavne ten najväčší meral som, tie predné musíš nalistovať aby ti potom pasoval ten hliník, každý jeden si odfoť pred vylisovaním potom sa nepomýliš. Hlavný silentblok zadného ramena sa doťahuje v rovinne s nábojom. Dobre je ich niečim pred lisovaním pomazať aby išli hladšie. Určite ku tomu treba troška kreativity a zručnosti
Ak som na niečo zabudol, tak hádam niekto skúsenejší poradí
Edit: pridal som foto o tom lisovaní ako hovorím kreativita