... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Martin318i napísal:takze dnes sa realizoval pokus solon namiesto silacu,vysledok pohyb difu ziaden,buchanie stale,jednoznacne vysledok urcuje volu v rozvodovke~diffe
Majki1 napísal:Ciastocne choroba tychto aut su silenbloky na tej zadnej naprave...pri starsich autach si na to treba davat pozor...a hardyna odide v prvom rade,ked su zle vyvazene kolesa-prenasaju sa na nu otrasy a vtedy pusti...popripade kardan robi dost problem...vtedy pocut to buchanie zo zadku...A este vola diferaku,popripade poloosy...tu zacinam riesit aj ja...Otazne je-Ako sa da odstranit ta vola?...ci komplet vymenou diferaku?
nek444 napísal:diferak ma zivotnost min 300000km skor to bude utrhnuta klietka dif vid na foto
zistis ked das auto na zdvihak a ceknes to
Martin318i napísal:http://www.youtube.com/watch?v=OhsDaSA0ZFk pre predstavu ako bucha vola v diffe
Avenger napísal:
300tkm??? srandista![]()
Ja to utrhnute nemam nedavno som to pozeral, menilo sa na aute uz vsetko silenty diferaku, napravnice, loziska kardanu, hardyna , ostal uz len samotny diferak ktory ma aj volu citelnu , mozno este poloos ale tipujem to na diff....kazzdopadne odporucam najprv menit silenty na diffe tie budu urcite K.O