... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:E46 nemali nikdy DSP, to co mas ty je audiosustava harman/kardon... to tlacitko je tam z dovodu ze niektore songy sa pri aktivovanom surrounde (alebo ako to nazvat ten zvuk) nedaju pocuvat
dedo1 napísal:Aha ja som si myslel ze to je procesor, lebo ked je to zapnute (s adekvatnym CD), tak sa to tak sprava, je tam zrazu aj scena, aj sa da rozoznat (aj ked je to bieda) rozlozenie nastrojov a pod. Tak potom co to dpice je??? to je len taky nejaky ojeb ako na norm. radiach loudness a pod???
ice.blade napísal:
nechcel by si radsej do auta system dynaudio? podla mna je harman kardon system vynikajuci a ked si zoberem ze je to 10 rocna technologia tak to nema chybua ano je tam procesor ktory riadi cely surround system ci ako to nazvat, ten ma za ulohu prisposobit zvuk tak aby si ho co mozno najviac a co najvierihodnejsie pocul bez "hluchych" miest...
dedo1 napísal:
Ja si uvedomujem ze to je desat rokov stara technologia, len som bol zvyknuty na ine a lepsie ozvucene auto, ale tak je to jedno aj tak teraz uz... Do dier vo dverach sa mi nechce velmi ist, a bez toho to nema zmysel(ani doorboardy sa mi pacia), takze musim byt spokojny s tym co mam, mozno este vymenit radio, ale to je tiez koplikacia, ktoru riesit nechcem, takze jedine riesenie bude asi dynavin alebo hyuhghhdhcugfewbilng od crumara, ale to potrebujem najprv pocut, a omakat si to....
Fuxxo napísal:ice.blade: neverim :-) podla mna ta cina za 600€ hra lepsie jak becker / alpine od H/K.. pocul som na vlastne usi v simikovom aute (neviem presne co tam ma, dynavin zeby?) na jeho reprakoch a ten zvuk bol uplne ina liga jak moj harman kardon.. takze podla mna sa to oplati.. v kazdom pripade aj ja by som to najradsej pocul hrat na HK zostave a potom si to az kupil, lebo stale neviem co bude.. strasne ma sere ze neviem prehrat mp3 a ze nemam navi / tv tuner.. takze keby som toto vsetko chcel, tak uz som na cene toho dynavinu.. a to je kurva na zamyslenie :-) hlavne kvoli tomu high res displeju..
TT-SIMIK napísal:=D>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kto nepočul neuverí....)))))