... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
korki napísal:cafte, mam takyto problem: soferove okno sa uz dlhsiu dobu pohybovalo smerom hore lenivo, obcas mi v nom pri otvarani aj puklo, ale neriesil som to....asi pred tyzdnom mi zacalo blbnut spolujazdcove okno, pomaly sa zatvaralo, otvorit sa otvora rychlo, ale vydava cudne zvuky, ako keby kladivkom niekto klepal...tak som povyhadzoval tapacir aby som sa k tomu dostal a zistil som, ze tie plastove vodiace haciky, ktore su primontovane na skle a ktore maju usmernovat drahu skla po tych ocelovych kolajniciach pri pohybe, aby sa okno nepriecilo su urvane, na obidvoch oknach....prve, co ma zarazilo...ako tam mohli pouzit take hovna plastove, ked je to velmi namahane a je jasne, ze po par rokoch sa to dodrbe, preco to neurobili z kovu??.......tak som to aspon premastil, aj kolajnice, aj tie lanka, ktore vedu do motorceka, pouzil som na to netopiacu sa vazelinu, chvilu to islo dobre, ani zvuky to nevydavalo, ale to len asi 3 dni....motorceky su urcite v poriadku, ale teraz sa mi bohuzial soferove okno bez mojej rucnej strucnej pomoci ani nezavre...., nebudem ich teraz namahat aby som nespalil motorceky, ale potrebujem poradit ako vyriesit tento problem, okna sa mi priecia, takze vidim problem len v tych plastovych blbostiach, da sa to kupit, vedel by mi to niekto zohnat? dakujem este dodam, je to E46
RacerSK napísal:
chalan na e46 je to normalne.........mne prezmenu nefunguje ani jedno zadne okno....a cakam este na tie predne kedy sa dototo
![]()
patres.......ne nemozo byt klud......ked som si kupoval BMW tak som ocakaval luxus,image,vykon,a hlavne spolahlivost....tie prve dve mam .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
chalan na e46 je to normalne
korki napísal:chalan na e46 je to normalne.........mne prezmenu nefunguje ani jedno zadne okno....a cakam este na tie predne kedy sa dototo
![]()
patres.......ne nemozo byt klud......ked som si kupoval BMW tak som ocakaval luxus,image,vykon,a hlavne spolahlivost....tie prve dve mam .......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VK-Tomáš napísal:
no vies 2.8 mam ale na taky objem mat 193PS je podla mna dost trapnee este dodam v roku 2000.....a ta kazovost ma len zaraza
a sere ma to lebo BMW mam rad paci sa mi a ma presne to co mi na HONDE vadilo luxus a image spracovanie a pod ale HONDA kazdy mi hovoril ze nekupuj to nic nezozenies na to a dielce su drahee a pod.....lenze za 3.5 roka som ich ani nemusel zhanat a ja viem auto pekne potrapit.......ale toto sa normalne bojim ze sa opat nieco posere![]()
ps nerobim reklamu HONDE len pisem skusenosti a fakta ktore mam.........fakt ma riadne sere ze skurveny japonec nic nepotrebuje a toto furt nieco des![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
viktorko22 napísal:no pridávam sa..ten istý problém, plastová súčiastka, kt. náklady na výrobu sú 0,5€ a oprava stojí 84€Inak ta plastová vec neviem či sa nedá zvlášť kúpiť, treba obvolať auto-motive..ak nie skúsim zohnať od kamaráta, mal toho na kilá v servise, len pri mojom šťastí ked som to ja potreboval tak nenašiel ani jeden kus na 3-er..
viktorko22 napísal:no pridávam sa..ten istý problém, plastová súčiastka, kt. náklady na výrobu sú 0,5€ a oprava stojí 84€Inak ta plastová vec neviem či sa nedá zvlášť kúpiť, treba obvolať auto-motive..ak nie skúsim zohnať od kamaráta, mal toho na kilá v servise, len pri mojom šťastí ked som to ja potreboval tak nenašiel ani jeden kus na 3-er..