... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

Roxell
Auto: 3er E46 Touring
Kraj: Bratislavský

Re: E46 problem s El. stahovanim prednych okien

Streda, 22. Augusta 2012, 11:21

Najde sa tu niekto kto ma plne funkcny cely mechanizmus do spolujazdcovho okna na e46 touring??.. myslim komplet cele tie listy vodiace, lanko, tie plastove picovinky na okno.. proste vsetko okrem motorceka.. ten mam dobry

ludacris1212
Auto: BMW 330d
Kraj: Nitriansky

Sobota, 20. Októbra 2012, 11:22

zeppelinde
Auto: BMW 320 D
Kraj: Prešovský

Sobota, 20. Októbra 2012, 20:57

RacerSK napísal:

Tak si choj kúpiť hondu!!!
Toto nieje téma o tom či je BMW spolahlivejšie ako Honda ale diskusia o el.sťahovaní okien takže stop OTčkam :wink:
A takto to dopadne ak niekto kúpi najlacnejšie auto z ponuky a potom plače že sa to jebe, nehovorím že to je aj tvoj prípad, ale zrejme áno lebo jazdená e46 328i v dobrom stave za normálny peniaz nie za 5000eur nieje podľa mňa nijako extra kazivá.
To je môj názor ak sa niekomu nepáči tak nech nečíta =;
Už ma jebne že v každej druhej téme sa vyskytne Honda ](*,) ](*,) neviem potom načo ešte jazdíte na vrakoch ako BMW :-k

hej chlapce asi natej honde daco bude :lol:
a moje BMW nestalo 5000 eciek :shock: ale skoro raz tolko 8)
a ak nieje e46 kazive tak potom nechapem co sa tu stale riesi........o e46 naprava,stahovace okien,elektronika,prevodovka a ](*,) pod
som rad ze sa tu najdu ajj ludia co napisu svoju nespokojnost ...ako vyssie...a daju mi za pravdu.

ano toto je tema kde riesime pokazene okna.....len sme sa doprac,,,,ze skoro kazda e 46 s tym ma problem skor ci neskor...

takze pokracujem v teme ano kazda e46 to ma na picu lebo curaci v BMW ktore stoji cca 1.5 mega-stalo...tam montuju plasty :!: :!:
ale sak pohota ved to je BMW a to je super ....takto si to cel :?:

a HONDU som si nekupil lebo som cell nieco lepsie :wink:[/quote]

Vyriešte to ako ja!Mam Hondu RR CBR 1000 a BMW 320 D:-)Motorku predám kedykoľvek a vymením za iného Japonca:-)Ale keď som predal 330 xd,tak som hľadal niečo podobne a mam 320 d:-)
Svoju 330xd som bohužial predal dobremu kamaratovi,pretože maly prirastok do rodiny s kočiarom a inymi prenosnymi somarinkami si poprosil TOURING a priatelka si poprosla o 35 koni menej.Kamarat mi povedal,že v Golfe menil už 5 krat spuštače okien a tak som mu poradil vymeniť tentoraz značku za moje BMW.
Mam teraz 320 d a tiež mi pukaju obe strany,asi preto,že boli často použivane.

A nevymením ho za žiadneho iného Nemca.

.....kto ma na BMW ,ma aj na naftu, benzín a aj na nove spúšťače okien :thumbup:

Užívateľov profilový obrázok
luky93939
Auto: BMW 525d e60 e46ex
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 21. Októbra 2012, 21:50

riesite tu hluposti ja ponukam tie plastove hluposti za 11e na prave aj lave predne a zadne dvere.
mam to na svojom aute a ziaden problem a ak si to chce niekto poistit aby mu to lanko naozaj nevyskocilo nech to este stiahne tou paskou a nieje co riesit

ak bude mat niekto zaujem piste pm alebo tu je moja ponuka :bmwball:
http://auto.bazos.sk/inzerat/19063235/K ... -NA-SK.php
Naposledy upravil/-a luky93939 v Pondelok, 17. Decembra 2012, 14:47, upravené celkom 3 krát.

zvmato
Auto: BMW 320D tour 110kw
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 10. Novembra 2012, 17:10

dnes som rozoberal okna a spravil som to podla tohto http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=911376 a som zvedavý koľko to vydrží :-)

tibie
Auto: BMW e46 320d 110kw
Kraj: Trnavský

Kocky na sťahovanie okien

Streda, 12. Decembra 2012, 23:20

.
Naposledy upravil/-a tibie v Štvrtok, 20. Januára 2022, 19:38, upravené celkom 1 krát.

Sml112
Auto: BMW e46 330d
Kraj: Košický

Sobota, 27. Apríla 2013, 17:11

Black napísal:

Mne pukalo spolujazdcove okno na mojej predoslej e46 kvoli tomu ze bolo vyskocene to lanko co sa navija na taku umelu vec a uz to nenatacalo tak ako malo a preto sa aj to lanko zacalo roztrapkavat a pukalo to takze som to musel rozobrat nakomplet tu stahovacku a vyrit drazky na tu umelu vec aby sa tam to lanko zase navijalo a potom bol pokoj

Cauko,
Noo ja mam ten isty problem asi. V spolujazcovom okne som to vymenil tie plastove macky a ide bez problemov, ale na soferovej strane aj ked som to vymenil, tak okno ide na krivo a s toho mechanizmu pod motorcekom sa ozyva praskanie. Ako by som to mohol operavit? predpokladam, ze to cele bude treba vybrat. Nevedel by si mi napisat nejaky kratky navod, pls?
Vopred dakujem...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 30 neregistrovaných