Caute, tak som dalsi s rovnakym problemom s odomknutim auta, raz otvori aspon vodicove dvere, inokedy ziadne a treba manualne. Vie to niekto spravit v MI a okoli alebo KE a okolie? Vdaka.
Ja mám trochu iný problém. Centrál funguje ale nemôžem otvoriť okno na kufrových dverách vypínačom pod stieračom, otvoriť ide iba diaľkovým. Vypínač som už menil a nepomohlo. Bude to tiež chyba v GM alebo mám hľadať inde. Keby boli prelomené káble v prechodke tak by nešlo otvoriť asi ani diaľkovým, či sa mýlim? Auto E46 330t 4/2003.
Mas niekde poskodeny privod k tomu spinaciku, bud zlomene kable v gum.prechodke alebo poskodenu tu prepojovaciu foliu na skle v lavej casti... nic ine tam nebyva
Ale to by potom nefungovalo ani otváranie cez diaľkové, lebo k vypínaču na okne vedú iba dva káble a keby boli poškodené tak by nedostávali signál ani z GM keď ho otváram cez dialku. Alebo?
Ale kde, vobec tomu nerozumies... otvaranie robi motor v zamku a ten je v spodnej,plechovej casti vrat... kable k nemu idu uplne inou cestou... problem je iba v privode k tlacitku co je na skle