... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
bartik
Autor témy

E46 - Napojenie subwooferu na original autoradio

Streda, 24. Októbra 2007, 13:55

Nazdar vie mi niekto poradit ci je mozne napojit nejako subwoofer na original BUSINESS CD RADIO ?? ci existuje nejaka radukcia na to ale daco??..mam e46 ..dik moc za radu
BMW 330xd - 184 PS

spider
Auto: E91 320d @200HP
Kraj: Žilinský

Re: NAPOJENIE SUBWOOFERU NA ORIGINAL AUTORADIO

Streda, 24. Októbra 2007, 14:05

bartik napísal:
Nazdar vie mi niekto poradit ci je mozne napojit nejako subwoofer na original BUSINESS CD RADIO ?? ci existuje nejaka radukcia na to ale daco??..mam e46 ..dik moc za radu

No ak ma radio vystup tak nieje problem. Lenze to radio pravdepodobne nebude mat vystup. Jedine ze by si cez odpory stiahol signal z vykonovej casti ale to nieje najstastnejsie riesenie

bartik
Autor témy

Streda, 24. Októbra 2007, 14:08

no to je skoda :( radio menit nechcem lebo potom to bude vyzerat zle nakolko ine radio sa tam nehodi ....
BMW 330xd - 184 PS

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38
Kraj: Bratislavský

Streda, 24. Októbra 2007, 14:46

podla mna nie je stres ani ked zoberes vykonove vystupy priamo zo zadnych reprakov..
lepsie jak drotom do oka a nemusis tahat line-out cez cele afto..
ale pozri na subwooferovy zosik ci mas aj vstup na to, njeze to supnes na line in..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

zdenko
Auto: e30 320i, e30 325ic

Streda, 24. Októbra 2007, 15:09

no to neviem ci je najmudrejsie, ja som to raz skusal a vysledok bol taky ze zvuk bol presumeny a kvalita bola dost nizka. ale ked nebude ine vychodisko, tak je mozne dostat v lepsich obchodoch na audio taku zazracnu krabicku, take nieco ako odrusovac sumu a inich sraciek. z jednej strany idu dva hole dvojzilove kable ktore napojis na vystup z radia na repro a zdruhej idu dva cinche ktore pichnes do zosiku. stoji to asi 250,-. kvalita tiez nie je najlepsia ale aspon nieco

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Streda, 24. Októbra 2007, 17:27

zdenko napísal:
no to neviem ci je najmudrejsie, ja som to raz skusal a vysledok bol taky ze zvuk bol presumeny a kvalita bola dost nizka. ale ked nebude ine vychodisko, tak je mozne dostat v lepsich obchodoch na audio taku zazracnu krabicku, take nieco ako odrusovac sumu a inich sraciek. z jednej strany idu dva hole dvojzilove kable ktore napojis na vystup z radia na repro a zdruhej idu dva cinche ktore pichnes do zosiku. stoji to asi 250,-. kvalita tiez nie je najlepsia ale aspon nieco

ja som si nevsimol sum, ved subwoofer nevie sumet, robi len bum bum :D
tak ale v mojom pripade by origo radio letelo z avta von skorej jak by som stihol nastupit..
ked uz tak radsej streknut aftermarket radio do farby interieru..
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

slamec

Streda, 24. Októbra 2007, 19:17

bartik napísal:
Pekna variacie, ale ja by som ti doporucoval:

pri zachovani orig radia je len jedno rychle a bezproblemove riesenie - zozen si aktivny subik / tj. co ma svoj zosilovac /, ktory sa da napojit aj na vystupy z radia a potom si potiahni plusovy signal z jedneho zadneho repra a minusovy zas z druheho. Potom si mozes opravovat hlasitost cez fader.

Viac cez SS :lol:

spider

Streda, 24. Októbra 2007, 23:29

slamec napísal:
bartik napísal:
Pekna variacie, ale ja by som ti doporucoval:

pri zachovani orig radia je len jedno rychle a bezproblemove riesenie - zozen si aktivny subik / tj. co ma svoj zosilovac /, ktory sa da napojit aj na vystupy z radia a potom si potiahni plusovy signal z jedneho zadneho repra a minusovy zas z druheho. Potom si mozes opravovat hlasitost cez fader.

Viac cez SS :lol:

to co za hlupost. Ak nema radio vystup (line OUT) tj vystup z predzosilnovaca z radia tak co chces napojit na vstup toho aktivneho subaku?? Ci tam pripoji priamo vykonovy vystup a bude to zaujimave :D

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Štvrtok, 25. Októbra 2007, 08:08

spider napísal:
to co za hlupost. Ak nema radio vystup (line OUT) tj vystup z predzosilnovaca z radia tak co chces napojit na vstup toho aktivneho subaku?? Ci tam pripoji priamo vykonovy vystup a bude to zaujimave :D

O výkonovom vstupe na zosilňovač si ešte nepočul alebo si ho ani nevidel...? :roll:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

daweed

Štvrtok, 25. Októbra 2007, 10:25

Jasnacka, vobec nic neries. Ten woofer si kup aky len chces (aktiv / pasiv) a uplne kludne ho napoj vysokourovnovo - to znamena presne to co povedal slamec, z kablov co ti idu do zadnych reprakov. nic ti nebude piskat a vsetko bude OK. Som to tak mal riesene v starom afte a nebol najmensi problem. Lebo woofer hra iba nizske frekvencie a piskot nevie zreprodukovat takze si moze piskat kolko chce plus mu tie frekvencie este aj tak odfiltrujes cez zosik.

spider

Štvrtok, 25. Októbra 2007, 16:05

LuCKy napísal:
spider napísal:

O výkonovom vstupe na zosilňovač si ešte nepočul alebo si ho ani nevidel...? :roll:

LuCKy

no videl som kadejako pozapajane sustavy a potom to tak aj hralo

slamec

Štvrtok, 25. Októbra 2007, 16:51

LuCKy napísal:
spider napísal:

LuCKy
spider,

Lucky ma pravdu. Existuju aktivne subiky, ktore maju aj vysokovrovnovy vstup - teda vacsina ich ma :!:

zoolee1
Auto: BMW 320D E46
Kraj: Košický

Utorok, 8. Júna 2010, 16:28

ja mám bmw e46 99.r. a som kúpil ground zero zosik aj SW. som presne tak zapojil na moje origo cd rádio ako tu pisete. hrá mi pekne bez problémov. ja mám len problém so zapojenim REMUT. neviem kde ho mám zapojit na priamo na baterku nemozem lebo mi vybije. mal by som to niekde na rádio aby sa mi zosik zapol spolu s rádiom ale neviem kde. pomozte....dik

Tybee
Auto: BMW E46 touring 2.0d
Kraj: Nitriansky

Utorok, 8. Júna 2010, 17:53

zoolee1 napísal:
ja mám bmw e46 99.r. a som kúpil ground zero zosik aj SW. som presne tak zapojil na moje origo cd rádio ako tu pisete. hrá mi pekne bez problémov. ja mám len problém so zapojenim REMUT. neviem kde ho mám zapojit na priamo na baterku nemozem lebo mi vybije. mal by som to niekde na rádio aby sa mi zosik zapol spolu s rádiom ale neviem kde. pomozte....dik

pin cislo 5,ked potom otocis s klucom,zapne zosik.
Prílohy
konektorbmw.jpg
konektorbmw.jpg (260.84 KiB) 4519 zobrazení

cajo528

Utorok, 8. Júna 2010, 18:06

zoolee1 napísal:

napojis to na konektor radia PIN 16 biely kblik (remote antenne +12V) a zapinas a vypinas spolu s radiom \:D/
E46 - 330D touring 03"
E30 - 318i coupe 86"
EX - E36 -320i coupe 94"
EX - E36 -325i limo 92"
EX- E39-528i sedan 00"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 4 neregistrovaní