... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
bartik napísal:Nazdar vie mi niekto poradit ci je mozne napojit nejako subwoofer na original BUSINESS CD RADIO ?? ci existuje nejaka radukcia na to ale daco??..mam e46 ..dik moc za radu
zdenko napísal:no to neviem ci je najmudrejsie, ja som to raz skusal a vysledok bol taky ze zvuk bol presumeny a kvalita bola dost nizka. ale ked nebude ine vychodisko, tak je mozne dostat v lepsich obchodoch na audio taku zazracnu krabicku, take nieco ako odrusovac sumu a inich sraciek. z jednej strany idu dva hole dvojzilove kable ktore napojis na vystup z radia na repro a zdruhej idu dva cinche ktore pichnes do zosiku. stoji to asi 250,-. kvalita tiez nie je najlepsia ale aspon nieco
bartik napísal:Pekna variacie, ale ja by som ti doporucoval:Nazdar vie mi niekto poradit ci je mozne napojit nejako subwoofer na original BUSINESS CD RADIO ?? ci existuje nejaka radukcia na to ale daco??..mam e46 ..dik moc za radu
slamec napísal:bartik napísal:Pekna variacie, ale ja by som ti doporucoval:Nazdar vie mi niekto poradit ci je mozne napojit nejako subwoofer na original BUSINESS CD RADIO ?? ci existuje nejaka radukcia na to ale daco??..mam e46 ..dik moc za radu
pri zachovani orig radia je len jedno rychle a bezproblemove riesenie - zozen si aktivny subik / tj. co ma svoj zosilovac /, ktory sa da napojit aj na vystupy z radia a potom si potiahni plusovy signal z jedneho zadneho repra a minusovy zas z druheho. Potom si mozes opravovat hlasitost cez fader.
Viac cez SS
spider napísal:to co za hlupost. Ak nema radio vystup (line OUT) tj vystup z predzosilnovaca z radia tak co chces napojit na vstup toho aktivneho subaku?? Ci tam pripoji priamo vykonovy vystup a bude to zaujimave
LuCKy napísal:spider napísal:to co za hlupost. Ak nema radio vystup (line OUT) tj vystup z predzosilnovaca z radia tak co chces napojit na vstup toho aktivneho subaku?? Ci tam pripoji priamo vykonovy vystup a bude to zaujimave
O výkonovom vstupe na zosilňovač si ešte nepočul alebo si ho ani nevidel...?
LuCKy
LuCKy napísal:spider,spider napísal:to co za hlupost. Ak nema radio vystup (line OUT) tj vystup z predzosilnovaca z radia tak co chces napojit na vstup toho aktivneho subaku?? Ci tam pripoji priamo vykonovy vystup a bude to zaujimave
O výkonovom vstupe na zosilňovač si ešte nepočul alebo si ho ani nevidel...?
LuCKy
zoolee1 napísal:ja mám bmw e46 99.r. a som kúpil ground zero zosik aj SW. som presne tak zapojil na moje origo cd rádio ako tu pisete. hrá mi pekne bez problémov. ja mám len problém so zapojenim REMUT. neviem kde ho mám zapojit na priamo na baterku nemozem lebo mi vybije. mal by som to niekde na rádio aby sa mi zosik zapol spolu s rádiom ale neviem kde. pomozte....dik
zoolee1 napísal:ja mám bmw e46 99.r. a som kúpil ground zero zosik aj SW. som presne tak zapojil na moje origo cd rádio ako tu pisete. hrá mi pekne bez problémov. ja mám len problém so zapojenim REMUT. neviem kde ho mám zapojit na priamo na baterku nemozem lebo mi vybije. mal by som to niekde na rádio aby sa mi zosik zapol spolu s rádiom ale neviem kde. pomozte....dik