... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
juslik napísal:Prosim vas cize ak chcem napojit zosilovac na original bmw radio..musis zobrat signal zo zadnych reprakov cez tu redukciu na 2 chinche..potom budiaci kabel napojit na 5 alebo 16 pin ??? konektoru do radia a napajanie zosilovaca natiahnut priamo na baterku ? a uzemnit niekde v kufry ?
dakujem
TT-SIMIK napísal:NO na kábel kostry svetiel to nerieš,teda pokial to nieje priamo na kasne na šróbe, ale čo sa týka tých vysokoúrovnového filtra na nizkoúrovnový,tak to je taký šit jak hovado,minule som to robil kamošovi do 5ky(E60) kedže má origo radio a je to grrrrc.....neviem čo kto považuje za pojem hrá to pekne....)))) to mne hraju krajšie sluchátka na mobile.....)))))
TT-SIMIK napísal:Je tam treba,ale je to núdzové riešenie pri ktorom ten zvuk je tak či tak nič moc....to je na dlho.....
TT-SIMIK napísal:Iné radio z nizkourovnými výstupmi a garantujem,že ten zvuk bude o 70% krajší!!!!Vlastná skúsenosť!!!!! Ale samozrejme dobré radio treba, na jar sem hodím, montáž môjho audia,tento rok sa mi to doho už nechce,ešte ma čaka veľa vecí...piči.....