... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

bmwtt.sk

Ejdy
Kraj: Bratislavský

Re: E46 lista nad spz vs otvaranie kufra

Utorok, 22. Decembra 2015, 20:00

Mam podobny problem na 316Ti compact akurat mne sa otvory kufor ked odparkujem auto a vypnem svetla :shock: ???
este som to neskumal ale stalo sa to zodna na den, niekam pridem zhasnem svetla a otvori sa mi kufor, zvonku otvorit nejde klucom ide. ziarovky SPZ normalne svietia po vypnuti zhasnu akurat sa otvori aj kufor(coz je divne lebo by som cakal ze ked zapnem svetla tak sa otvori ale ja to mam opacne )...

Poprosim o radu ci uz mal niekdo s compactom tento problem?

Na druhu stranu si viem otvorit kufor z vnutra aj pri nastartovanom motore co ziaden compact nema :lol: ](*,)

Ejdy
Kraj: Bratislavský

Streda, 23. Decembra 2015, 19:15

PROBLEM VYRIESENY.
Zo zadneho ostrekovaca ako je kolienko hadicky pripojene k motorceku zadneho stieraca mi asi kvapkala nemrzka priamo na konektor listy osvetlenia zadnej SPZ so spinacom na otvaranie kufra.
Konektor bol na oko suchy a cisty ale jak mile som s nim pomikal zacal mi zopinat zamok kufra, tak som ho rozpojil a bol cely mokry a bola v nom vyzrazana modra kvapalina z ostrekovaca.
Cele som to precistil, zapojil a zaizoloval a uz to funguje ked zhasnem svetla uz mi neotvara kufor a ide uz otvorit aj zvonka spinacom.
Pokial nebude lista mokra zvnutra lebo aj tam to teoreticky mohlo zatekat ale nemal som torxy na jej odsrobovanie tak by to snad malo fungovat.

Ssticky
Auto: Bmw e46
Kraj: Nitriansky

Piatok, 29. Januára 2016, 11:08

Mal som problem s otvaranim 5ich dvery resp.kufra pnevedel som otvorit dvere iba srobovakom cez mechaniku... ked som obehal obchody so suciastkami a 100 eur sa mi zdalo vela za listu tak som sa chytil odsroboval 4 skrutky odpojil konektor vycistil listu nechal vyschnut kupil som mikrospinac z fabii za 6eur prepajkoval 2 kable a vsetko ide ako ma...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných