... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
chch napísal:ja som v piatok vymenil osvetlenie spz a v sobotu mi neisol otvorit kuforMal som tiez dlhodoby problem s otvaranim kufra na E46/2005, rozobral som mechanizmus, prekontoxoval kontakty veduce k motorceku, premazal som to, kontroloval kable, atd. Islo to nahodne, raz ano raz nie.
Raz pri detailingu som sa rozhodol dat dole celu svetelnu listu, a zistil som ze objimky ziaroviek su skorodovane, tak som ich ocistil, dal som nove ziarovky, a odvtedy cuduj sa svete aj otvaranie kufra ide ako hodinky.
Invi napísal:ahojte mam tu podobny problem ako pisali ostatni s tym rozdielom ze mi naraz prestalo fungovat otvaranie kufra a prava spiatocka a parkovacka na kufrovej casti... prekontroloval som vsetko mozne ale problem som nenasiel, nikde ziadne skorodovane kontakty ani pretrhnute kable. Pred casom mi blbol kufor a prestalo svietit vnutorne osvetlenie, ale kufor potom isiel a osvetlenie som neriesil, lenze vcera som kontroloval ziarovky a tie boli ok
ma niekto este napad v com moze byt chyba?
Ivank napísal:[-X Husi krk je ten cierny gumeny vec, co ide vrchom do dveri kufru. Hore pri pantoch ide tadial aj hadicka na ostrekovac okna...
Teda ak mas Touring
gigi01 napísal:Caote chalani, ja tiez som mal ten isty problem, ukazovalo mi chybu na palubovke, vymenil som listu teraz svietia pekne aj kufor otvori jak ma byt... ale chyba tam bola dalej, ta mala cervena svetielka na lavej strane... takze zacinal som hladat co moze byt este, a vsimol som ze aj zadna hmlovka mi nesvietivymenil som ziarovku, kontroloval som poistku, ale nic stale nesvieti... mal uz niekto taki problem???