Pondelok, 28. Novembra 2016, 16:48
Zaimavá téma aktuálna pre mňa dementálne... Mám BMW. Mám e46 touring ročník výroby 2002 (šiesty mesiac). Od výroby mám elektricky zaklápateľné späťáky a aj sa mi zaklápajú gombíkom vedľa gombíka na ich el. nastavovanie. Všetko krásne. Za poistkovou skriňou mám samozrejme modul na el. zaklápacie späťáky. všetko orginál. Malo by mi ísť zaklápanie aj automaticky po zamknutí a rozklápanie automaticky po odomknutí keď to nakódujem nie? Ak hej tak mi poraďte ktosi jak to nakódovať lebo cez BMW scaner som čosi skúšal ale jaksi nič. To je jedna vec no a teraz druhá vec. Dorobil som si elektrické sedačky s pamäťou s dofukom s výhrevom .. nádhera ... všetko fachčí ... aj pamäť a elektrika a o čom chcem hovoriť je že pamäť si nepamätá polohu späťákov a to už som vyštudoval po nete že je mi treba pre každý späťák pamäťový modul zvlášť ktorý by mal byť osadený niekde vo dverách a tie samozrejme nemám to ešte pozháňam spolu aj s kabelážou no neviem kde a od koho a potom sa zavrieť zas na pár bezsenných dní s WDS lebo troška sa stále učím to pochopiť. Nechápem odkiaľ mám vedieť tie ich označenia ako napr. x219 a pod že z kerého prsta sa to vlastne cucia že kde to nájdem v aute a jak to vlastne vypadá. Skrátka virtuálny svet plný schém a čísel a skratiek a písmen a ešte aj v anglitčine preniesť do reality

Keby sa našiel niekto takto zainteresovaný by nebolo odveci. Zhrniem Chcem aby sa mi späťáky po zamykaní sklápali samé a pri odomykaní odklápali samé a druhý bod môjho chcenia je pamäť späťákov a reálne dorobenie (dokáblovanie tejto vychytávečky) úplne najvác z čoho sa asi najviac rozklepem keď sa mi to podarí dotiahnúť do konca že po zaradení spátečky pravý späťák natočí dolu na koleso .. to je proste moc

A JA TO CHCEM !!!
Freude am Fahren
e46 Touring 320d 110 kW 6q 6/2002
e46 Touring 320d 110 kW A5 5/2003
e39 Touring 530d 142 kW 5q 6/2002