... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
lovec31
Autor témy
Auto: bmw 330d 150kw
Kraj: Žilinský

Re: e46/ climatronic

Streda, 13. Apríla 2011, 14:54

ozaj chlapy....ked zapnete climu o kolko sa vam zdvyhnu otacky?

patoe46
Kraj: Košický

Streda, 13. Apríla 2011, 16:00

lovec31 napísal:
a na ktorej strane? na soferovej ti ukazuje vonkajsiu teplotu a na spolujazdcovej mas na ohrev trisiek na ostrekovace predneho okna...

na vodicovej myslim ale ja nemam palubny pc tak kde mi ukazuje vonkajsiu teplotu????heheee

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 13. Apríla 2011, 16:12

patoe46 napísal:
na vodicovej myslim ale ja nemam palubny pc tak kde mi ukazuje vonkajsiu teplotu????heheee

to ze nemas packu s bc a nevies si prepinat udaje nieje podstatne... Teplotu si vies zobrazit cez test ale to je ina tema to cidlo co tu spominame je na vrchu elektronickej visco spojky (sahary) taka mala krabicka ktoru tam dost aut nema co som si vsimol ;)

patoe46

Streda, 13. Apríla 2011, 18:12

ice.blade napísal:

to ze nemas packu s bc a nevies si prepinat udaje nieje podstatne... Teplotu si vies zobrazit cez test ale to je ina tema to cidlo co tu spominame je na vrchu elektronickej visco spojky (sahary) taka mala krabicka ktoru tam dost aut nema co som si vsimol ;)

a preco to tam nemaju???hehe......a to je naco dobre aby som si pozrel cez test vonkajsiu teplotu???ale asi budem mat zly ten snimac na sahare lebo este ani raz som si nevsimol ze samo by mi preplo do vnutorneho okruhu.ked je zly ten snimac tak aj diagnoza to vyhodi???ci nie

lovec31
Autor témy

Streda, 13. Apríla 2011, 18:14

to ze sa ti to same prepne do vnutorneho okruhu to nezistis.....preto je tam to tlacitko na automaticke zapnutie vnutorneho okruhu....aby si nemusel manualne zapinat a vypinat vnutorny okruch.....

ice.blade

Streda, 13. Apríla 2011, 18:21

patoe46 napísal:

a preco to tam nemaju???hehe......a to je naco dobre aby som si pozrel cez test vonkajsiu teplotu???ale asi budem mat zly ten snimac na sahare lebo este ani raz som si nevsimol ze samo by mi preplo do vnutorneho okruhu.ked je zly ten snimac tak aj diagnoza to vyhodi???ci nie
zalezi od vybavy auta, packu si kup, napoj na spinac a maj aj ty palubny pc ;) viac sa o tom docitas v inej teme, pohladaj si ju... ak som to ja spravne pochopil co sa tyka toho snimaca tak ma 2 polohy, jedna je automaticka cirkulacia vzduchu cize ak auto zaciti zvysenu hladinu CO tak zapne vnutorny okruh... druha poloha je natvrdo vnutorny okruh... ak by ste si precitali temu co som sem linkol tak by ste pochopili aj vy...

TT-SIMIK napísal:
Tu máte na čo slúži tento senzor!!!!!

Automatické riadenie recirkulácia vzduchu

Systém predpokladá, že AUC režimu stlačením AUC / recirkulácia vzduchu niekoľkokrát tlačidlo. Ako výsledok, ľavej a pravej čerstvý vzduch / recirkulácia vzduchu klapky sú uzavreté v závislosti na kvalite ovzdušia. AUC mód je indikovaný LED AUC / recirkulácia vzduchu tlačidla.

Kvalita ovzdušia je snímána snímač AUC v motorovom priestore. . Tento snímač je ohrievaná na 90 sekúnd po začatí vozidla. Aby sa zabránilo zahmlievaniu okien vo vnútri vozidla, sú na čerstvom vzduchu a recirkulácia vzduchu klapky nútení otvoriť na obmedzenú dobu, pri dlhodobom režime recirkulácie vzduchu. Tento časový limit je 3 minúty v režime vykurovania a 12 minút v režime klimatizácia. Po týchto čias uplynulo, je prívod vzduchu sa automaticky prepne späť do vonkajšieho vzduchu počas 1 minúty. AUC prevádzka je aktivovaný po uplynutí tejto doby 1 minúty.

patoe46

Streda, 13. Apríla 2011, 18:26

takze ked si stlacim ten automaticky vnutorny okruh a bude mi aj svietit okolo acka tak len vtedy sa to bude samo zapinat a vypinat podla toho ci bude citit smrad....dobre som to pochopil?

patoe46

Streda, 13. Apríla 2011, 18:28

ice.blade napísal:
zalezi od vybavy auta, packu si kup, napoj na spinac a maj aj ty palubny pc ;) viac sa o tom docitas v inej teme, pohladaj si ju... ak som to ja spravne pochopil co sa tyka toho snimaca tak ma 2 polohy, jedna je automaticka cirkulacia vzduchu cize ak auto zaciti zvysenu hladinu CO tak zapne vnutorny okruh... druha poloha je natvrdo vnutorny okruh... ak by ste si precitali temu co som sem linkol tak by ste pochopili aj vy...

staci ked si kupim len packu????s tym prepinanim naboku na palubny pc a napojim ho....ale netreba aj vymenit budiky???ten display origo ma taku moznost ze sa bude prepinat s hodiniek na teplotu a spotrebu?

ice.blade

Streda, 13. Apríla 2011, 18:32

patoe46 napísal:
takze ked si stlacim ten automaticky vnutorny okruh a bude mi aj svietit okolo acka tak len vtedy sa to bude samo zapinat a vypinat podla toho ci bude citit smrad....dobre som to pochopil?
ano

patoe46 napísal:

staci ked si kupim len packu????s tym prepinanim naboku na palubny pc a napojim ho....ale netreba aj vymenit budiky???ten display origo ma taku moznost ze sa bude prepinat s hodiniek na teplotu a spotrebu?
ano, pripadne budes musiet potiahnut este jeden kabel... fakt si prelustruj forum je to tu rozpisane co treba, ja som si to na aute nerobil lebo som tam uz paku s tlacitkom BC mal ;)

patoe46

Streda, 13. Apríla 2011, 18:34

ice.blade napísal:
ano

ano, pripadne budes musiet potiahnut este jeden kabel... fakt si prelustruj forum je to tu rozpisane co treba, ja som si to na aute nerobil lebo som tam uz paku s tlacitkom BC mal ;)

coze to som nevedel ze je to take lahke

lovec31
Autor témy

Streda, 13. Apríla 2011, 19:22

dnes som skusal ci sa mi zdvihnu otacky ked zapnem climu a neudialo sa nic....kdesi som sa docital ze by malo spustat klimu az ked je na 10C...tak to este raz skusim ked bude teplejsie....dufam ze sa mi otacky zdvihnu....

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 09:57

Mne na diesely sa nejak extremne nedvihali(už len koli automatu) čo sa pamätám,ten nemá taku tendenciu skapat ako 318i......
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní