... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
lovec31 napísal:ozaj chlapy....ked zapnete climu o kolko sa vam zdvyhnu otacky?
lovec31 napísal:a na ktorej strane? na soferovej ti ukazuje vonkajsiu teplotu a na spolujazdcovej mas na ohrev trisiek na ostrekovace predneho okna...
patoe46 napísal:na vodicovej myslim ale ja nemam palubny pc tak kde mi ukazuje vonkajsiu teplotu????heheee
ice.blade napísal:
to ze nemas packu s bc a nevies si prepinat udaje nieje podstatne... Teplotu si vies zobrazit cez test ale to je ina tema to cidlo co tu spominame je na vrchu elektronickej visco spojky (sahary) taka mala krabicka ktoru tam dost aut nema co som si vsimol
patoe46 napísal:zalezi od vybavy auta, packu si kup, napoj na spinac a maj aj ty palubny pc
a preco to tam nemaju???hehe......a to je naco dobre aby som si pozrel cez test vonkajsiu teplotu???ale asi budem mat zly ten snimac na sahare lebo este ani raz som si nevsimol ze samo by mi preplo do vnutorneho okruhu.ked je zly ten snimac tak aj diagnoza to vyhodi???ci nie
TT-SIMIK napísal:Tu máte na čo slúži tento senzor!!!!!
Automatické riadenie recirkulácia vzduchu
Systém predpokladá, že AUC režimu stlačením AUC / recirkulácia vzduchu niekoľkokrát tlačidlo. Ako výsledok, ľavej a pravej čerstvý vzduch / recirkulácia vzduchu klapky sú uzavreté v závislosti na kvalite ovzdušia. AUC mód je indikovaný LED AUC / recirkulácia vzduchu tlačidla.
Kvalita ovzdušia je snímána snímač AUC v motorovom priestore. . Tento snímač je ohrievaná na 90 sekúnd po začatí vozidla. Aby sa zabránilo zahmlievaniu okien vo vnútri vozidla, sú na čerstvom vzduchu a recirkulácia vzduchu klapky nútení otvoriť na obmedzenú dobu, pri dlhodobom režime recirkulácie vzduchu. Tento časový limit je 3 minúty v režime vykurovania a 12 minút v režime klimatizácia. Po týchto čias uplynulo, je prívod vzduchu sa automaticky prepne späť do vonkajšieho vzduchu počas 1 minúty. AUC prevádzka je aktivovaný po uplynutí tejto doby 1 minúty.
ice.blade napísal:zalezi od vybavy auta, packu si kup, napoj na spinac a maj aj ty palubny pcviac sa o tom docitas v inej teme, pohladaj si ju... ak som to ja spravne pochopil co sa tyka toho snimaca tak ma 2 polohy, jedna je automaticka cirkulacia vzduchu cize ak auto zaciti zvysenu hladinu CO tak zapne vnutorny okruh... druha poloha je natvrdo vnutorny okruh... ak by ste si precitali temu co som sem linkol tak by ste pochopili aj vy...
patoe46 napísal:anotakze ked si stlacim ten automaticky vnutorny okruh a bude mi aj svietit okolo acka tak len vtedy sa to bude samo zapinat a vypinat podla toho ci bude citit smrad....dobre som to pochopil?
patoe46 napísal:ano, pripadne budes musiet potiahnut este jeden kabel... fakt si prelustruj forum je to tu rozpisane co treba, ja som si to na aute nerobil lebo som tam uz paku s tlacitkom BC mal
staci ked si kupim len packu????s tym prepinanim naboku na palubny pc a napojim ho....ale netreba aj vymenit budiky???ten display origo ma taku moznost ze sa bude prepinat s hodiniek na teplotu a spotrebu?
ice.blade napísal:ano
ano, pripadne budes musiet potiahnut este jeden kabel... fakt si prelustruj forum je to tu rozpisane co treba, ja som si to na aute nerobil lebo som tam uz paku s tlacitkom BC mal