... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Martin46 napísal:chlape tak to si prekombinoval:))) myslim ze bez licht modulu sa nepohnes, zohnat ho nie je vobec lahke a o financiach nevravim:(
alfi666 napísal:Cize teraz ti to funguje tak, ze halogeny dialkove svietia, ale bixenon sa neprepne?
Tipoval by som, ze to prepinanie medzi tou dvojitou cievkou riesi ta elektronika vtom svetle... a keby nie, tak nemusi byt taky velky problem taku elektroniku vyrobit... len to by si sa musel asi vtom svetle trochu vrtat, cize origo to nebude
Skypco napísal:...neviem ake si kupil, ale ja mam ovladanie clony v ballastoch... :-)
profor napísal:No pozeral som WDS, inak tie schémy sú katastrofálne, ale to neva.
Sú tam dve verzie ale to isto vieš, xenon a halogen. Ako si spomínal treba dotiahnuť z tej RJ nové káble na tie konektory. Predpokladám že to bude asi 12V ktoré zmení stav clonky. (možno ukostrenie pomôže) Načo by tam malo byť niečo komplikované?
Inak a neviem či to vôbec tvoja (moja tiež pretože chcem riešiť bixena tiež) vôbec ovláda tie piny keď je nastavená na halogény...