... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
wollodya napísal:take radio nieje pre zlodejov vobec zaujimave kedze je to zlozite vybrat, a kedze to bude pasovat len na konkretny model auta.. narozdiel od tych 2din/1din "univerzálnych" radii ktore sa ovela jednoduchsie predavaju
dragunov87 napísal:ja za 663 € vratane poštovneho
crumar napísal:Ja vam ho dokazem zabezpecit aj za 600 EUR ale mam na haku. Pockam si na konkurencne riesenie ktore by malo ovladat 6/10 CD menic a ovladat klimatizaciu.![]()
miraso napísal:no ja som skorej myslel na ten predny panel, je o velkosti 2 DIN, ale o to mi nejde slo mi skorej o tie parametre. ja uz mam kupeny ten kit na prerabku, takze to nejako vyrezem, je tu nejaky odbornik, co by mi vedel zhodnotit napr. toto:
http://cgi.ebay.de/AD2170-7-2Din-Kfz-To ... 19b954937f
1morok napísal:ja niesom odborník, ale ak už ideš prácne prerábať kúrenie(čo je podľa mňa kokotina), aby si tam mohol dať 2din, priplať si ešte pár eur a kúp nejakú renomovanú značku.
zváž si, že čo z tej výbavy naozaj potrebuješ a podľa toho vyberaj. ale toto určite nekupuj.
crumar napísal:Z vlastnej skusenosti poviem len tolko, ze rezanie kurenia je otazka 30-45 minut. Kuri to normalne ale treba to zavriet kvoli spravnemu smerovaniu tepleho vzduchu. Ide aj tam, kam by nemal.
crumar napísal:Ja vam ho dokazem zabezpecit aj za 600 EUR ale mam na haku. Pockam si na konkurencne riesenie ktore by malo ovladat 6/10 CD menic a ovladat klimatizaciu.![]()