... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
alfi666 napísal:PS: automaticke odomykanie sa nakodovat neda... nepise otom ani WDS ani nic... cize jedine nejakym dodatocnym obvodom
pepo286 napísal:aha .. tak to som mal zle info .. sorac![]()
btw .. to zamykanie pri urcitej rychlosti .. by ma zaujimalo ako sa to sprava ak nastupis do auta, zamknes rucne (tlacidlom) a potom sa pohnes .... odomkne to ? .. ci nespravi nic ?
profor napísal:No ale na VAG sa o to stará komfortka, ktorá dostáva info po CAN od BSG čo je niečo ako GM akurát šikovnejšie.
takže ten odkaz na elektroworld...potrebujeme niečo čo dá impulz na zostupnej hrane nie vzostupnej.
Z dverí resp zo zámkov by malo byť jasné ktorý zámok je v akom stave takže odsledovať sa to na GM dá
najlepšie by bolo niečo také vnoriť do GM
komu sa do toho chce?
pexon napísal:jj ale ked to ide na nabehovu musi to ist aj na dobehovu hranu
napr ak dobre uvazujem, tak relatko s NC kontaktom, cize zapnes kluc vznikne dobehova hrana a akonahle vypnes kluc vznikne nabehova hrana, kedze kontakt sa zopne
ono musi to ist aj nejak elektronicky spravit a urcite existuje aj zapojenie co vyroby impulz na dobehovu hranu, len ja som uz s elektroniky viac menej vymlety, kedze je to uz davno co som taketo veci riesil
pepo286 napísal:jednoduchy monostab. klopny obvod s 555kou by to mohol zriesit
GtheRacer napísal:
jasne, uz som uuuuplne pochopil...!![]()
Hee??
Кой дявол те карал?! Неразбирам нито точка!
pepo286 napísal:myslim ze bude stacit jedna 555ka ..
ak ma niekto kontaktne pole a suciastky .. tak by mohol zopar pokusov spravit
nieco take:
profor napísal:nuž pole mám ale doma :) ešte dakde mám simulátor na pc tak možno skúsim