... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
slamec

Utorok, 18. Septembra 2007, 21:05

Daweed, moja rada:
Každé auto sa rieši individuálne (aj tan istý model), pretože vždy sa nájde ináč náročný majiteľ. Záleží na tom, čo chceš počuť a počúvať. Sú dve skupiny: 1. bumbum a 2. bumcink. Na tlak sa viac rieši subík/y (výkon a osadenie) a na kvalitu zas predky (viac finančne náročné(ale mohli ste to počuť)). Takže dávať tam staršie veci osobne moc neschvalujem (nedajú sa dobre zladiť), ale keď ináč nedáš... . Do E46 po menších úpravách dáš aj 16´, len to musí byť dobre spravené.
...Ale ja by som ich (staršie veci) neriešil s tým Alpine, pretože by sa len trápil a kompromitoval.
...Takže sa pýtaj...

barabas
Kraj: Žilinský

Streda, 19. Septembra 2007, 06:32

daweed napísal:
hehe nic sa neboj, vstup urcite dostanes... To som bol este v poradku ked sa odovzdavali tak je vsetko OK heh

rovno mi poslite vsetci nicky, kto ste ich vyhrali nech v tom mam poradek :D ale ak by ste vedeli niekto helfnut vybavit dakeho sponzora zaujimaveho na carat a aj by sa to dotiahlo tak nemam problem aby siel cely BMW Klub zadara... :!:

mam pocit ze budes mat dost plne sukromne spravy coskoro;)

balino
Auto: E36 320iSDN
Kraj: Bratislavský

Streda, 19. Septembra 2007, 08:02

barabas napísal:
daweed napísal:
hehe nic sa neboj, vstup urcite dostanes... To som bol este v poradku ked sa odovzdavali tak je vsetko OK heh

rovno mi poslite vsetci nicky, kto ste ich vyhrali nech v tom mam poradek :D ale ak by ste vedeli niekto helfnut vybavit dakeho sponzora zaujimaveho na carat a aj by sa to dotiahlo tak nemam problem aby siel cely BMW Klub zadara... :!:

mam pocit ze budes mat dost plne sukromne spravy coskoro;)

tak tak bolo nas veela :lol:
E36 sedan 320iSDN rv 97
FUSERKLUB BRATISLAVA veduci klubu BLACKMW hlavny mechanik VLADKY242
http://www.indaclub.sk, http://www.partyveci.eu, http://www.obchodpredeti.sk

Ďuri320

Piatok, 28. Septembra 2007, 22:25

originál rádio by som určite nemenil...kazí to celkový dojem a naruší to ten originál interiér...keď tak pomeniť repro a dodať nejaký ten zosik...

slamec

Piatok, 28. Septembra 2007, 22:27

D@vid320D napísal:
originál rádio by som určite nemenil...kazí to celkový dojem a naruší to ten originál interiér...keď tak pomeniť repro a dodať nejaký ten zosik...
To áno, ale ten shit, čo tam dávajú, z toho veľa nedostaneš :!:

Ďuri320

Sobota, 29. Septembra 2007, 09:59

vela ako vela...ja zatial počúvam len rádio a stačí ako to hraje...hcem to vymeniť za CD ale zasa len originál...mne sa nejavý ako shit...len je predražené lebo je BMW...

slamec

Sobota, 29. Septembra 2007, 21:01

D@vid320D napísal:
vela ako vela...ja zatial počúvam len rádio a stačí ako to hraje...hcem to vymeniť za CD ale zasa len originál...mne sa nejavý ako shit...len je predražené lebo je BMW...
Môže byť.
Audiofil vymení na prvom mieste rádio, potom doplní zosiky, repro a nakoniec to doladí kablami.
Ak počúvaš iba rádio, potom je to dostačujúce.

Čo na to kačo :?:

kačo
Auto: OOOO A6 3.0TDi
Kraj: Žilinský

Sobota, 29. Septembra 2007, 21:11

slamec napísal:
D@vid320D napísal:
Môže byť.
Audiofil vymení na prvom mieste rádio, potom doplní zosiky, repro a nakoniec to doladí kablami.

nedalo mi neodpovedat.....

moj postup je/bude takyto : ... radio hned prec, aj ked dojem sa pokazi .... vobec mi to vadit nebude, hlavne ked si uzijem hudbu .... to co ja pocuvam, v radii nehraju a na kazety nahravat neznesiem... ved zijeme v 21storoci, tak MC passe ... radio bud dam to co mam (pioniera 7700) alebo alpine ako ma tuto kolega slamec ... potom to vsetko vytlmim dynamatom a podobnymi srackami .... nakupim novu kableaz ... dake tie repraky do origo boxov a potom poriesim daku tuctuc bednicku + zosiky ... daku predstavu uz mam ...

no len teraz mam dilemu ... asi mozno pravdepodobne by bol u mna skorej mozny vyber touringa a tam sa mi ta tuctuc bednicka tak nehodi ako do limuzinky ... takze nemwiem :(

niid hilfe ;)
E36 325 TDS (ex)
E46 MT-330CI (ex)
E46 M3 (ex)
E70 X5 35d (ex)

OOOO A6 C7 3.0TDi quattro avant

slamec

Sobota, 29. Septembra 2007, 21:29

kačo napísal:
niid hilfe ;)
Dá sa riešiť každá kasňa. Kombajny dávajú subík do podlahy. Nič nie je nemožné :lol:

Rád vám zodpoviem orázky ohľadom autohifi, alebo skús
http://www.auto-hifi.sk

Ďuri320

Nedeľa, 30. Septembra 2007, 11:52

... radio hned prec, aj ked dojem sa pokazi .... vobec mi to vadit nebude, hlavne ked si uzijem hudbu .... to co ja pocuvam, v radii nehraju a na kazety nahravat neznesiem...

bude to asi v tom páni že ja si hudbu dostatočne užijem doma a to doslova...auto ešte neriešim ale ako tak uvažujem tak to bude nejaké zmeny chcieť :lol:

Ďuri320

Nedeľa, 30. Septembra 2007, 11:53

kačo napísal:
slamec napísal:
D@vid320D napísal:
Môže byť.

nedalo mi neodpovedat.....

moj postup je/bude takyto : ... radio hned prec, aj ked dojem sa pokazi .... vobec mi to vadit nebude, hlavne ked si uzijem hudbu .... to co ja pocuvam, v radii nehraju a na kazety nahravat neznesiem... ved zijeme v 21storoci, tak MC passe ... radio bud dam to co mam (pioniera 7700) alebo alpine ako ma tuto kolega slamec ... potom to vsetko vytlmim dynamatom a podobnymi srackami .... nakupim novu kableaz ... dake tie repraky do origo boxov a potom poriesim daku tuctuc bednicku + zosiky ... daku predstavu uz mam ...

no len teraz mam dilemu ... asi mozno pravdepodobne by bol u mna skorej mozny vyber touringa a tam sa mi ta tuctuc bednicka tak nehodi ako do limuzinky ... takze nemwiem :(

niid hilfe ;)

bude to asi v tom že ja si hudbu dostatočne užívam doma a v aute mi to zatial nechýba....ale časom sa nejaká ta úprava určite urobí!

slamec

Nedeľa, 30. Septembra 2007, 20:58

D@vid320D, :?:
Tak potom čo riešiš :?: :!:

Ďuri320

Streda, 3. Októbra 2007, 22:14

slamec napísal:

slamec :?:

Len som dal svoj názor k téme. nejako sa ťa to dotklo či ako :?: :shock:

slamec

Streda, 3. Októbra 2007, 22:23

D@vid320D napísal:
slamec napísal:

Nie. Len mi to prišlo divné / najskôr nechceš potom chceš /. Tak ako? Chceš či nechceš :?: :twisted: :lol:

Ďuri320

Streda, 3. Októbra 2007, 22:28

slamec napísal:
D@vid320D napísal:
slamec napísal:

Nie. Len mi to prišlo divné / najskôr nechceš potom chceš /. Tak ako? Chceš či nechceš :?: :twisted: :lol:

no už mi tu niekto ponúkol CD rádio do E46...Daweed...a asi ho aj vezmem len si musím prepočítať $$$ :roll: :twisted: :!:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní