... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
daweed napísal:hehe nic sa neboj, vstup urcite dostanes... To som bol este v poradku ked sa odovzdavali tak je vsetko OK heh
rovno mi poslite vsetci nicky, kto ste ich vyhrali nech v tom mam poradekale ak by ste vedeli niekto helfnut vybavit dakeho sponzora zaujimaveho na carat a aj by sa to dotiahlo tak nemam problem aby siel cely BMW Klub zadara...
barabas napísal:daweed napísal:hehe nic sa neboj, vstup urcite dostanes... To som bol este v poradku ked sa odovzdavali tak je vsetko OK heh
rovno mi poslite vsetci nicky, kto ste ich vyhrali nech v tom mam poradekale ak by ste vedeli niekto helfnut vybavit dakeho sponzora zaujimaveho na carat a aj by sa to dotiahlo tak nemam problem aby siel cely BMW Klub zadara...
mam pocit ze budes mat dost plne sukromne spravy coskoro;)
D@vid320D napísal:Môže byť.vela ako vela...ja zatial počúvam len rádio a stačí ako to hraje...hcem to vymeniť za CD ale zasa len originál...mne sa nejavý ako shit...len je predražené lebo je BMW...
slamec napísal:D@vid320D napísal:Môže byť.vela ako vela...ja zatial počúvam len rádio a stačí ako to hraje...hcem to vymeniť za CD ale zasa len originál...mne sa nejavý ako shit...len je predražené lebo je BMW...
Audiofil vymení na prvom mieste rádio, potom doplní zosiky, repro a nakoniec to doladí kablami.
Ak počúvaš iba rádio, potom je to dostačujúce.
Čo na to kačo
kačo napísal:Dá sa riešiť každá kasňa. Kombajny dávajú subík do podlahy. Nič nie je nemožnéniid hilfe
kačo napísal:slamec napísal:D@vid320D napísal:Môže byť.vela ako vela...ja zatial počúvam len rádio a stačí ako to hraje...hcem to vymeniť za CD ale zasa len originál...mne sa nejavý ako shit...len je predražené lebo je BMW...
Audiofil vymení na prvom mieste rádio, potom doplní zosiky, repro a nakoniec to doladí kablami.
Ak počúvaš iba rádio, potom je to dostačujúce.
Čo na to kačo
nedalo mi neodpovedat.....
moj postup je/bude takyto : ... radio hned prec, aj ked dojem sa pokazi .... vobec mi to vadit nebude, hlavne ked si uzijem hudbu .... to co ja pocuvam, v radii nehraju a na kazety nahravat neznesiem... ved zijeme v 21storoci, tak MC passe ... radio bud dam to co mam (pioniera 7700) alebo alpine ako ma tuto kolega slamec ... potom to vsetko vytlmim dynamatom a podobnymi srackami .... nakupim novu kableaz ... dake tie repraky do origo boxov a potom poriesim daku tuctuc bednicku + zosiky ... daku predstavu uz mam ...
no len teraz mam dilemu ... asi mozno pravdepodobne by bol u mna skorej mozny vyber touringa a tam sa mi ta tuctuc bednicka tak nehodi ako do limuzinky ... takze nemwiem
niid hilfe
slamec napísal:D@vid320D napísal:Nie. Len mi to prišlo divné / najskôr nechceš potom chceš /. Tak ako? Chceš či nechcešslamec napísal:D@vid320D,![]()
Tak potom čo riešiš![]()
slamec![]()
Len som dal svoj názor k téme. nejako sa ťa to dotklo či ako![]()
![]()
![]()