Kupit novy ramik?

napr:
http://www.fast-forward.sk/produkt.aspx?product=322
Akurat idem tiez robit hudbu a chcel by som sa spytat Mr. Slamca, ze ake repro vocpal do prednych dvery, bo v E39 som mal v predu seriovo miesto na 13ky aj s peknymi ozvucnicamy, ale bol som teraz s Matom s FF a ten mi povedal ze do E46 Coupe viem dat v pohode aj 16 / 16.5 dopredu tak ma zaujima ci ma aj sedan taku velkost bo mi este tvrdil ze coupe ma uplne odlisne audio od sedanu/combi. Longimu to napriklad hra dost tragicky... Ale stale lepsie ako seria v nasej rodinej E39 530d - to je ziva pohroma, tam planujem nahodit tie Philips ovaly co som vyhral v tombole

(aj ked su sice urcene do yuga

)
Inac ja idem montovat tiez Alpine, konkretne 9887R na co sa VEEEELMO tesim bo je to zevraj jedna z najvacsich peciek ake momentalne su, potom tiez 4 kanal microdimension, dopredu mam z E39 13ky compa Power Bass, dozadu zatial nic bo boli tiez Power Bass coaxialy ale tie som nechal v aute pri predaji (novy majitel bol taky nedockavy ze som ho uz nechcel natahovat a nech si to bere aj s nimi - myslim ale ze bol aj tak jeden odpaleny

) no a o bass sa stara Vibe Black Air II krmeny cez zmosteny 2 kanal Audiobahn. Dokopy cca 600W RMS, v E39 hralo vcelku fajn az na to ze to bolo krmene zo serioveho sit radia z ktoreho som mal dorobene nizkourovnove cinche, kedze BMW to pusta von iba vysokourovnovo...
Mimochodom mam na predaj skvele BMW Radio

keby niekto chcel tak sa urcite dohodneme, popripade ho venujem do najblizsej tomboly