... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
miraso napísal:Ahojte
kedze mam k autu len jeden kluc, chcel by som si nejaky dokupit a preto sa chcem spytat, ci niekto nevie aky je medzi tymito klucami rozdiel, co vsetko sa da ktorym otvorit a nastartovat. To cislo 6 viem, to mam, ide mi hlavne o tu 2 (service key) a 3 (spare key). Cital som aj manual a tam ta dvojka (rezervni klic) neni vobec vysvetlena.
Dakujem
jararak napísal:je to plastovi kluc, podla neho ti urobia novy kluc
miraso napísal:no ale mne sa ta dvojka zda nejaka zakrpatena, na to , ze am taku istu funkciu ako hlavny kluc, len nema central
miraso napísal:chalani dakujem za odpovede, ale teraz v tom mam gulas, pretoze na tych dvoch obrazkoch je 2 a 3 prehodena, takze ak som to dobre pochopil, tak je to takto?:
2:tento kluc odomkne auto, aj ho nastartuje, neodomkne kufor ( to je z toho manualu, ked tam pisu, ze ho mozes zverit obsluhe parkoviska, tak predpokladam, ze ho musi tym klucom aj nastartovat a nebude ho ta obsluha tlacit:)
3:je to plastovi kluc, odomkne dvere, odomkne volant, ale nenastartuje
Je to tak spravne?
Dakujem
miraso napísal:chalani dakujem za odpovede, ale teraz v tom mam gulas, pretoze na tych dvoch obrazkoch je 2 a 3 prehodena, takze ak som to dobre pochopil, tak je to takto?:
2:tento kluc odomkne auto, aj ho nastartuje, neodomkne kufor ( to je z toho manualu, ked tam pisu, ze ho mozes zverit obsluhe parkoviska, tak predpokladam, ze ho musi tym klucom aj nastartovat a nebude ho ta obsluha tlacit:)
3:je to plastovi kluc, odomkne dvere, odomkne volant, ale nenastartuje
Je to tak spravne?
Dakujem
Skypco napísal:Ano je to tak spravne :) ...
To cnn88: ty si si urcite poplietol celoplastovy so servisnym...
cnn88 napísal:heh, ved celoplastovy je servisny nie?
(no nahradny , nepochopil som vyznam slova servisny) :) ten maly cierny plastovy c2 v manuali aj nastartuje
miraso napísal:
no ale podla man sa do toho maleho klucika nevojde imobilizer, ako to potom nastartuje?
cnn88 napísal:preco by s nevosiel ? je tam iba chip a napajany je ext
miraso napísal:
aha..no moze byt, to je taka mala cierna kocka..len potom nechapem, preco su tie kluce dva druhy, ked obidva funguju na to iste..da sa nimi vsetko odomknut aj nastartovat auto..
Ktory sa mi teda oplati si objednat?