... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
zhmp napísal:tolerančná odchýlka.....)))))
slamec napísal:keď už je to mimo témy:
prikladám dôkaz a asi o týždeň neskôr som to meral cez GPS, ktoré ukázalo odchýlku:
tacho 228KMH
GPS 230KMH
- tak nerozumiem![]()
palzo napísal:Ze odkial mas COPYRIGTH na tu fotku ? hehe :)
Toto mozem i ja dokazat, ja som to totiz fotil...
slamec napísal:
![]()
![]()
array napísal:ok, fajn fotky, ale obe su rovnake auta a jeden ma pri 4500 ot 228, resp. 230 a druhy pri rovnakych otackach toci 256 kmh.
potvrdeny este aj gps . . .
potom kolko pojde moje auto, ked ma v TP max 224 kmh?
slamec napísal:
array napísal:
dost zvlastna odpoved. ze je zivsie nad 200 kmh. pri tych motoroch sa ta zivost prejavuje vyraznejsie asi niekde inde, a zrejme as spotrebou a spolahlivostou. nie je to nejaky 8 valec svelkym obejemom a vykonom, ktory by mal by t strasne zivy nad 200. 330dA 150kw s automatom ma maximalku niekde okolo 225 - 227 kmh, slabsia verzia urcite o nieco nizsie, ale ani jedno z nich nie je take zeby rucicka tachometra rubala po dvestovke neviem ako.
slamec napísal:
array napísal:ok, fajn fotky, ale obe su rovnake auta a jeden ma pri 4500 ot 228, resp. 230 a druhy pri rovnakych otackach toci 256 kmh.
potvrdeny este aj gps . . .
potom kolko pojde moje auto, ked ma v TP max 224 kmh?
array napísal:275/45Zr 20 na E46 neobuješ aj ked´ sa dovracáš
skusal som ale nezda sa mi ze by to bolo presne v niektorych pripadoch. na 323 ci mozno ano aj ked 1, 2 3-ka su polozene trosku vyssie
ale skusal som to na 275/45/20 pri koncovom prevode 3,73 a otackach 4000, a maximalna ryzglost bola niekde pri 150kmh. bud som nieco zadal zle ale skor sa mi zda ze to nefunguje spravne
SigSauerBang napísal:
Tak to máš nejakého lenivca, z TT po dilnici po Vlčkovce nabehnem 220km/h s 320D 100kw pri 4500ot/min na 5ke ale to už je maximum, a to je bez čipovania a úpravy a boli v aute 2 svedkovia ,s klepáčovým 110koňovým TDIčkovým Golfom som na tej istej trase nabral 200km/h a zo 150KW dieslom 330D tade chodíme pravidelne 250km/h bezproblémov, asi máš na aute 265/35 ZR 20 pneumatiky,ked ti to nechce ísť viac ako 227km/h s takým motorom,a automat má moc dlhé prevody,možno aj zato sa mu nechce