... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
zhmp napísal:No moje auto ide podla gps aj podla tacháču rovnako....išiel som na ňom 220 a žiadna odchylka nebola...možno tak 1-2 km/h max....)))))) mám 110kw diesel.....(((((((((![]()
macik napísal:
tak aj ja si myslim ze 20km odchylka by asi nemala byt.....
array napísal:vsak ked sa to meria v roznych testoch tak pri 100 kmh maju auta cca v rozmedzi 1,5 - 3,5 kmh odchylku. cim vyssia rychlost tym vacsia odchylka. samozrejme ako pisal zhmp nemusi byt u kazdeho ,resp. je par kusov co jazdia tak "ako maju".
a podla mna pri max rychlosti moze byt odchylka aj 20 kmh. neverim ze 330d 135 kw ide 245 "riadne - nie podla tacho" ako si pisal.
ak sa mylim a ak je to tak, to potom super. . .
array napísal:
dost zvlastna odpoved. ze je zivsie nad 200 kmh. pri tych motoroch sa ta zivost prejavuje vyraznejsie asi niekde inde, a zrejme as spotrebou a spolahlivostou. nie je to nejaky 8 valec svelkym obejemom a vykonom, ktory by mal by t strasne zivy nad 200. 330dA 150kw s automatom ma maximalku niekde okolo 225 - 227 kmh, slabsia verzia urcite o nieco nizsie, ale ani jedno z nich nie je take zeby rucicka tachometra rubala po dvestovke neviem ako.
array napísal:
zabudni clovecema nechci rozosmiat. never vsetkemu co vidis. o odchylke si nepocul??
octavia tdi ze da 215 220? ak je nacipovana na 200 koni tak mozno.
zmeraj si niekedy presne rychlot cez GPS. poviem ti ze som jazdil na octavii II 1,9 TDI mala 136 koni a sla celkom slusne a cez GPS isla dolu kopcekom na plny kotol max 205. ale tacho ukazoval skoro aj 230 tusim.
to je akoby si tvrdil ze nemas problem so svojim autom spravit 100-ku pod 6 sekund
slamec napísal:keď už je to mimo témy:
prikladám dôkaz a asi o týždeň neskôr som to meral cez GPS, ktoré ukázalo odchýlku:
tacho 228KMH
GPS 230KMH
- tak nerozumiem![]()