... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
spikerHC napísal:no v stredu idem na diagnostiku a ideme s mechanikom patrat co to je... po vymene filtrov ma auto lepsi vykon lepsie zrychluje ale stale troska dymi... teda skoro ziaden rozdiel... moze to byt este ten filter pred turbom?
TT-SIMIK napísal:Tak či tak či už turbo,alebo vstreky je to tá istá pálka!!!!!Tak sa neteš....)))Najprv to odvetranie pozrieť, a tu diagnostiku by osm odporúčal,aspoň zistia či niektorý vstrek nešťí alebo tak....nech sa je od čoho odraziť...
spikerHC napísal:Páni. ide o to ze ja neviem aky vykon to auto ma mat.. v zdravom som sa este neviezol cize neviem v com moze byt chyba... oproti tomu passatu co sme mali predtym a tym co som si kupil sam tu 330 je to nebo a zem ale ci to moze este viac mat tak to netusim... ako to zistim?
stenaa napísal:čaute, mám podobný problém, tiež mi to zadými pri zošlapnutí plynu na podlahu, je to čierny dym, olej sa nestráca, výkon sa mi zdá byť v poriadku, chcem pozreť najskôr tie podtlakové hadičky, nemáte niekto nejaké fotky ktoré presne mám skontrolovať a na čo sa mám zamerať?? dakujem