Tˇakze je to to cerpadlo. po odmontovani krytu rozvodov skusil otocit klucikom do polohy 2 a hned ako zacalo podavacie cerpadlo talcit naftu tak tiekla nafta cez to gufero. no cerpadlo este nema dole neviem preco zatra idem za nim a zajtra by uz malo byt dole tak uvidime ci ma volu ci len roztrtkalo gufero. a ze aj nejaka hadicka tam pri cerpadle ze bola popraskana ze bude menit aj tu ze by mohla chytat falosny vzduch ci co.
Takze dnes som bol pri aute rozobrate je rozvody rozobrate niesu ako som pisal. cerpadlo je vonku oska nema ziadnu volu a aj gufero je ok. nafta strieka okolo tej kovovej blbosti co je v nej zasunute gufero. mechanik to nedaval dole ze sa do toho pustat nejde ze mam zohnat dtuhe tak zhanam... vyzera ze ked sa posklada bude ok. a este nasiel popraskanu hadicku k cerpadlu ze ju treba vymenit lebo ze zrejme chytala falosny vzduch... ktory mozno sposoboval niekedy vypadky vo vykone.
no ved asi tak.. zhanam druhe uz no... neviem ci by sa to malo dat tak lahko s nim tocit vies predsa to ide priamo na prevod takze to nebude len tak...a ideme aj to turbo nastavit potom ked to bude poskladane a jasne ze motor bezi
Pani neviem kde to porovnat prosim vas viete mi povedat ze ci cerpadlo 7787563 a cerpadlo 2247798 su nahraditelne jeden za druhy? Nasiel som ze je to v podstate to iste cerpadlo len cisla su uplne odlisne tak preto sa pytam
No aj ja som to tak skusal a naslo mi to rovnako tak snad ano. Vyzera uplne identicky. Uz je v aute pasuje dobre dnes dodavam uz zbytok filtrov aj olej na abe dve vymeny mozno uz aj dnes vecer ho nahodime. Uvidime. Aj dva zhavice som kupoval boli odpalene.