Ak ti jeden vstrekovač, čo by len slzil, lebo si ho mal slabo dotiahnutý, mal vysokú korekciu, tak ako spomínal Sk1r3x, budeš mať už aj dieru v pieste spravenú...
spikerHC napísal:
Uvidim zajtra ale vyzera to na banalitu ze to bude len to gufero. Motor skapal hned a nezatazoval som homdalej tak sa tam snad nic neposralo. Uvidime po otvoreni
Oprava BMWRiešenie a odstránovanie elektronických, či mechanických závad, takisto ponúkam aj ND za bezkonkurenčné ceny. Recenzie o mne:bmw3-e46/flasho-super-odbornik-dakujem-t78793.html Tel.č. +421918113450
Keby bola diera v pieste,motor by pretocil.....do motora vedu len dve cesty kade sa dostane nafta a to cez CR cerpadlo a cez trysku.(Tu moznost cez CR cerpadlo som uz videl)Vytiahnut trysky,pretocit motor a uvidis kde je problem....
Vstreky su uz dotiahnute to nebude tym. Urcite to bude okolo cerpadla len ide o tomco to narobilo aku paseku. Za 5 minut nenatlaci cca 20litrov nafty do motora cez trisku je to nerealne. Zajtra vecer bude motor rozobraty budem vediet viac ako je na tom.
ale zase si zober, že si nemohol mať skoro žiadny ťah ani výkon ak by ti to takou rýchlosťou šťalo do motora. To čerpadlo zase nemá taký obrovsky prietok aby dokázalo pri takomto úniku tlakovať ešte aj rampu. Sú tam 3 mini piestiky ktoré stačia max tak na rail a zásobovanie motora a nie ešte aby ti štvrť nádrže ušlo do vane. Podla mňa ti buchol vstrek cez piest a zmiešalo trocha nafty s olejom a tlak turba popretláčal späťne kde sa dalo.
A, že neštartuje motor no, ktovie čo sa zadrhlo, každopádne lacná oprava to nebude. Ale aj tak ma velmi zaujíma čo to je. Čím to bolo spôsobené keďže mám ten istý motor
ako ti mam vysvetlit ze motor je upl komplet plny... ked vyberiem risku vonku uz tecie zhora olej... takze motor komplet plny nema sa kam piest vratit a preto nestartuje. uvidme zajtra co to bude no. ak to bude drhe neopravujem to a predavam ho prec.
no ono ked som vcera skusal diagnostiku ci nieco nebude aj elektronicky tak bezalo podavacie cerpadlo a to ho doplnilo asi uplne. takze tak cca 30L mozem cakat ze poslo do pice a uvidim zajtra co to bude no...
nee nee odtiahnute do servisu a tam to zajtra bude vypustene a je mi jedno co s tym spavia ale vsetko musi ist dole vstreky zhavice asi aj vana aby sa videlo ci to neodskakala klukovka na vacku sa bude treba tiez pozriet no proste bude co robit
no voda to urcite nebude ved som to tu pisal ze my zmyzlo v podstate pol nadrze za dva dni. a extremne to stiahlo stvrt nadrze asi za 5 minut takze to je urcite palivo a aj to smrdi cisto po nafte. aspon viem ze ho nezadrelo to je plus ale zbytok sa uvidi.